Deel dit artikel ‹ Terug

Saskia Noort & Jan Heemskerk in schouwburg Cuijk

Geplaatst op: dinsdag 11 oktober 2011


Waarom kunnen vrouwen zich niet haasten?
Waarom plassen mannen naast de pot?
En had u zelf nog vragen dan?

De Sas & Jan zelfhulptour
Cabaret door Saskia Noort en Jan Heemskerk

Deze voorstelling mag u niet missen!
Vanavond draait alles om het ultieme universele thema: 'man versus vrouw'!
In de vorm van een cabaretvoorstelling leggen Playboybaas Jan Heemskerk en bestsellerauteur Saskia Noort (o.a. De eetclub, Terug naar de kust) deze lastige verhouding op genadeloze en humorvolle wijze onder het vergrootglas. En het publiek doet volop mee!

Experts? Dat mag je ze gerust noemen.
Na twee jaar kibbelen in hun veelgelezen duo-column in het populaire tijdschrift LINDA en na het publiceren van de bestseller 'Jan & Saskia over Seks en Liefde', gaan ze nu gezamenlijk en met veel verwachtingen de planken op. Onder regie van cabaretier Peter Heerschop blijft geen man-vrouw-onderwerp onbesproken, of het nu over relaties, seks, gezin of werk gaat.

Bijvoorbeeld: Waarom kunnen vrouwen zich niet haasten? Waarom willen mannen jonge hertjes? Waarom wordt een man opeens ook ziek, als zijn vrouw ziek is? Waarom plassen mannen naast de pot? En liegen we eigenlijk niet allemaal? Een unieke voorstelling die tegelijkertijd vermakelijk, confronterend en leerzaam is!
En je mag tijdens de voorstelling alles vragen aan de Oprah en dr. Phil van de Lage Landen. Live of via Twitter.

'De Sas & Jan Zelfhulptour' is een wervelende mix van voorlezen uit eigen werk en interactieve relatietherapie voor en met het publiek. Wees echter voorbereid op het antwoord van beide ervaringsdeskundigen: ze zijn vaak hard, maar altijd eerlijk. En grappig. En nuttig bovendien.

Schouwburg Cuijk
Vr 21 oktober, 20.15 uur
www.bostheaterproducties.nl
advertentie