Deel dit artikel ‹ Terug

HILBO 2007 in Mill

Geplaatst op: donderdag 27 september 2007


Van vrijdag 5 tot en met dinsdag 9 oktober staat de HILBO 2007 in Mill weer op het programma. Deze consumentenbeurs is te vinden in een groot paviljoenencomplex aan de rotonde Wanroijseweg/Meulenveldt, op loopafstand van het Millse centrum. Zo'n 130 exposanten staan klaar om de te verwachten 25.000 bezoekers te verwelkomen.

Het thema wonen en leven vormt een belangrijk onderdeel op de HILBO dit jaar. Bijna alles om het leven in en om uw woning te veraangenamen of te verbeteren is op de beurs te zien. Van de zoektocht naar een passende woning tot en met het compleet (her)inrichten of renoveren daarvan. Mogelijk komt u uw toekomstige woning tegen bij een van de makelaars op de beurs. Of die keuken waar u al jaren van droomt? Maar ook voor nieuwe meubelen, verlichting, audio en televisie, interieurdecoraties, kunst en keramiek, hondenkennels, paardenboxen, tuinontwerp, camperbouw en jachtinterieurs. Maar ook is er kleding, accessoires, zijn er modeshows en demonstraties en nog veel meer.

Een gezellige sfeer gaat u zeker ook ervaren in het speciale Millse paviljoen. In dit paviljoen vindt u geheel in stijl, een groot aantal Millse ondernemers die zich gezamenlijk aan u willen presenteren. Voeg daarbij de culinaire specialiteiten van twee bekende Millse horeca uitbaters en de muzikale kwaliteiten van een groot aantal regionaal bekende artiesten en bands en de Millse succesformule is compleet. Zo zijn er tijdens de HILBO 2007 optredens van o.a. the Thompsom Bridge band, Jersey, Ronnie de Wit, Kendons, VoiceMill, Fully loaded. Maar ook is er een clown en zijn er diverse modeshows.

De HILBO is dagelijks geopend van 13.30 tot 22.00 uur. Entertainment tot 24.00 uur.
Op zondag van 11.00 tot 18.00 uur. Entertainment tot 21.00 uur. De toegangsprijzen bedragen voor volwassenen € 6,50 en voor 65-plussers € 5,00. Kinderen tot 14 jaar, onder begeleiding van hun ouders, zijn gratis. Op vrijdagmiddag en dinsdagmiddag betalen 65-plussers voor een beursbezoek slechts € 4,00. Meer informatie is ook te vinden op www.hilbo.org.
advertentie