Deel dit artikel ‹ Terug

Musicalgroep DèDieDèDoen in Circus Falderien

Geplaatst op: vrijdag 7 oktober 2011


We weten allemaal dat het er in onze financiële wereld niet erg florissant voor staat. Maar slechter dan bij Circus Falderien kan het eigenlijk niet.

Het circus balanceert op het randje van faillissement en probeert uit alle macht overeind te blijven op dat slappe koord…

De directeur laat zich in met louche financiers, de artiesten rollebollen door de piste en daartussendoor spelen allerlei onvermoede relaties en verbanden. Onder het motto: "Eerlijk duurt het langst" zijn alle ingrediënten aanwezig voor een spetterende musical!

Musicalgroep DèDieDèDoen verbouwt in het weekend van 14 en 15 oktober gemeenschapsaccommodatie De Jachthoorn tot een muzikaal circus. Zoals u gewend bent heeft de musicalgroep zelf de liedjes geschreven en worden ze live begeleid door een muziekcombo.

Maar een circus is pas een circus als de piste is gevuld met artiesten en de tribune met publiek. Daarom nodigt Musicalgroep DèDieDèDoen u van harte uit de muzikale circusvoorstelling te bezoeken!

Toegangskaarten voor de voorstellingen 'Eerlijk duurt het langst' zijn te koop vanaf 1 oktober a.s. in Gemeenschapshuis De Jachthoorn en bij de Troefmarkt. Ook kunnen ze, bij voldoende beschikbaarheid, op de avond zelf aan de kassa worden gekocht.

De kaartjes kosten € 7,50 volwassenen, inclusief een consumptie voor koffie of thee en € 5,00 voor een kind, inclusief limonade. En natuurlijk is er voor iedereen na de zaterdagvoorstelling een after party!

Op beide avonden speelt harmonie Ons Genoegen in de zaal. Dit van 19:30-19:50 uur.

De voorstellingen:
Vrijdag 14 oktober 2011
Zaterdag 15 oktober 2011 + after party
Locatie:
Gemeenschapsaccommodatie 'De Jachthoorn' in Sint Hubert
Aanvang: 20.00 uur (zaal open 19.30 uur)

Bekijk ook eens onze website: www.dediededoen.nl
advertentie