Deel dit artikel ‹ Terug

Ontdenk nieuwe dingen, ontmoet nieuwe mensen

Geplaatst op: woensdag 26 september 2007


Van vrijdag 5 t/m dinsdag 9 oktober a.s. gaat in Mill, de HILBO weer plaatsvinden. De gezelligste consumenten- en bedrijvenbeurs van Brabant wordt dan voor de zevende keer gehouden. De HILBO 2007 is een informatief en recreatief festijn dat voor alle bezoekers wel iets te bieden heeft. In combinatie met een uitgebreid show- en entertainmentprogramma staat een bezoek aan de HILBO dan ook garant voor een gezellige middag of een avondje uit. Het evenement vindt plaats in een groot paviljoenencomplex aan de rotonde Wanroijseweg/Meulenveldt, op loopafstand van het Millse centrum. Zo'n 130 exposanten staan klaar om de te verwachten 25.000 bezoekers te verwelkomen.

Het thema wonen en leven vormt een belangrijk onderdeel op de HILBO dit jaar. Bijna alles om het leven in en om uw woning te veraangenamen of te verbeteren is op de beurs te zien. Van de zoektocht naar een passende woning tot en met het compleet (her)inrichten of renoveren daarvan. Mogelijk komt u uw toekomstige woning tegen bij een van de makelaars op de beurs. Of die keuken waar u al jaren van droomt? Maar ook voor nieuwe meubelen, exclusieve verlichting, audio en televisie, interieurdecoraties, kunst en keramiek, hondenkennels, paardenboxen, tuinontwerp en aanleg, camperbouw, jachtinterieurs en voor nog veel meer, bent u op de HILBO op het juiste adres. Want wat is er nu gemakkelijker dan al die producten in werkelijkheid te kunnen bekijken, keuren, kiezen en kopen, op één centraal punt, in een ontspannen ambiance.

Ambiance en een gezellige sfeer gaat u zeker ook ervaren in het speciale Millse paviljoen. In dit paviljoen vindt u geheel in stijl, een groot aantal Millse ondernemers die zich gezamenlijk aan u willen presenteren. Voeg daarbij de culinaire specialiteiten van twee bekende Millse horeca uitbaters en de muzikale kwaliteiten van een groot aantal regionaal bekende artiesten en bands en de Millse succesformule is compleet.

De HILBO biedt dit jaar ook een opvallend aanbod aan mode en accessoires. Ga kijken naar de meest hippe kinderkleding, de laatste schoenmode of sla uw slag met exclusieve merkkleding. De sportievere bezoekers kunnen op de beurs terecht voor ski- en sportkleding. Naast ondermode voor hem en haar vult u uw collectie aan met een keur van modeaccessoires waaronder armbanden, sjaals, sieraden, riemen, tassen en klein- lederwaren.

Op het gebied van wonen, werken, ondernemen, recreatie en toerisme, heeft het Land van Cuijk haar inwoners, veel te bieden. Om dit veelzijdige en attractieve gebied onder de aandacht van een groot publiek te brengen, presenteren de gemeenten Cuijk, Grave, Boxmeer, Sint Anthonis en Mill & St. Hubert zich gezamenlijk op de HILBO. Benieuwd naar wat het Land van Cuijk u te bieden heeft?

De economie draait momenteel op volle toeren. Bedrijven schreeuwen om personeel. Arbeidskrachten zijn niet aan te slepen. Dat is dan ook precies de reden waarom een aantal bedrijven en uitzendorganisaties zich nu laten zien op de HILBO. Neem uw cv mee en wie weet begint u volgende maand bij een nieuwe werkgever!
Ook voor ondernemers is een bezoek aan de beurs de moeite waard. Zij kunnen op de HILBO terecht voor kantoorinrichtingen, automatisering, koffie en koffieautomaten, industriële gassen en bijbehorende technische installaties, elektrotechniek, vakfotografie, juridisch advies en incassozaken, maar ook voor begeleiding bij arbeidsreïntegratie, diverse media, BHV opleidingen, beveiliging, bedrijfscatering, incentives en teambuilding.

Kinderen zijn op de HILBO van harte welkom. Voor hen zijn speciale activiteiten bedacht. Daarbij is het belangrijk te melden dat kinderen tot 14 jaar, onder begeleiding van hun ouders gratis toegang hebben. Op zaterdagmiddag is er in het grote beursrestaurant een speciaal kinderprogramma. Alle aanwezige kinderen worden daar op een leuke en geanimeerde wijze vermaakt door Clown Jorik. Er zijn ook hippe kindermodeshows en je kunt mee doen aan een spectaculaire lasergame.

De HILBO is dagelijks geopend van 13.30 tot 22.00 uur. Entertainment tot 24.00 uur.
Op zondag van 11.00 tot 18.00 uur. Entertainment tot 21.00 uur.

De toegangsprijzen bedragen voor volwassenen € 6,50 en voor 65-plussers € 5,00. Kinderen tot 14 jaar, onder begeleiding van hun ouders, zijn gratis. Op vrijdagmiddag en dinsdagmiddag betalen 65-plussers voor een beursbezoek slechts € 4,00.

Er is een groot parkeerterrein beschikbaar met een capaciteit van meer dan 3.000 auto’s. Het parkeertarief bedraagt € 2,50 per auto.
Per bus is de beurs bereikbaar met Arriva buslijn 91, 92 en 292 vanuit Grave, St. Anthonis, Cuijk en Uden. De dichtstbijzijnde bushalte (halte Sportpark) ligt op slechts enkele tientallen meters van het beursterrein.
advertentie