Deel dit artikel ‹ Terug

Wilbetoord Pakt Uut

Geplaatst op: maandag 3 september 2007


De hoeveelheid aan activiteiten en attracties tijdens Wilbertoord Pakt Uut 2007 beloven weer een gezellig evenement te worden voor iedereen. Het festival begint op zaterdagavond 8 september met een spetterende feestavond en wordt op zondag 9 september vervolgd met een kofferbakverkoop, hobbyistenmarkt, dweilorkesten, kermis attracties en nog veel meer. Op zondag wordt WPU afgesloten met een aantal ballonnen en u kunt nog tickets reserveren.

Op zaterdagavond 8 september begint het allemaal met een feestavond vol entertainment. Als hoofdact komt de regionaal bekende pop-rock cover feestband RANDOM naar de feesttent aan de Wethouder Lindersstraat in Wilbertoord. Als klap op de vuurpijl komt feestzanger Johnny Romein bekend van de hits; Vrolijke koster, Je hebt me belazerd, en Alie mentatie. Verder is deze feestmaker bekend van de populaire feestboerderij de Breyenburg uit Ledeacker. Om het feest gevoel extra te verstevigen komt John samen met zijn eigen Breyenburg Flugenmeisje en het “Boer Zoekt Flugelteam”. In de pauzes zullen enkele Dj’s het programma vullen. De entree tijdens deze feestavond is gratis.

Zondag 9 september zal de poort van het festivalterrein om 11.00 uur worden geopend. Naast oude tractoren vindt u er ook oude Amerikaanse trucks, vrachtauto’s, Unimogs, dodge auto’, stationaire motoren en luchtgekoelde volkswagens. Om het motorische geheel nog aantrekkelijker te maken zullen er verschillende motorsportteams hun kunsten op het crossterreintje tonen. Zo zullen er enkele deelnemers van Paris Dakar en de Zwarte Cross de motoren laten brullen en hun uitlaten laten gloeien en roken. Als historische trekker zal een grote legertank met bulderende motoren over het terrein denderen.

Vanaf 11.00 uur is er op het terrein aan de Wethouder Lindersstraat ook een grote kofferbakverkoop en hobbyistenmarkt. Tot 17.00 uur zullen er de meest uiteenlopende zaken aangeboden worden. Ruimte reserveren voor de kofferbakverkoop en overdekte hobbyistenmarkt is nog steeds mogelijk. Tijdens de oldtimer veiling zullen er o.a. Oude tractoren, Klassieke auto’s, Unimogs, Landbouwwerktuigen, gereedschappen en bromfietsen worden geveild. Ook hiervoor kunt u nog materiaal aanmelden.

Verder is er een smartlappenfestival, countryline dance, streatdance optredens van majorette en natuurlijk een dweilorkestenfestival. Voor de kinderen zijn er deze dag o.a. kermis attracties, is er een spellencircuit, zijn er clowns, luchtkussens en een aaibak met huisdieren. Vanaf 16.30 uur zal het krattenstapelfestijn beginnen met muziek van de tweemans band Double. Met ondersteuning van een bouwkraan, zal er gestreden worden, welke bezoeker het hoogste hoogtepunt kan bereiken met het kratstapelen. Daarna zal er ook nog een ballon opstijgen vanaf het evenemententerrein.

Voor deelname aan een luchtballonvaart, kofferbakverkoop, hobbyistenmarkt, oude voertuigen of andere vragen kunt u contact opnemen met Jan of Mark Janssen (0485-478735) of mailen naar info@peeltuffers.nl.
advertentie