Deel dit artikel ‹ Terug

Prachtig keramiek is er te zien in de hal van het gemeentehuis van Sint Anthonis.

Geplaatst op: maandag 8 augustus 2011


Nog tot 26 augustus kunnen bezoekers tijdens de openingstijden van het gemeentehuis unieke kunst bekijken. De toegang is gratis en de kunstwerken zijn zeer zeker de moeite waard.

Deze prachtige verzameling keramiek is nog te zien tot 26 augustus in de hal van het gemeentehuis, Brink 3, waarbij afwisseling en diversiteit in materiaal en vormen een aantrekkelijk geheel vormen. Het is de 12e keer dat de Kunstkring een zomerexpositie organiseerd en na glas, textiel, schilderijen, hout, enz. is dit jaar de keuze gevallen op keramiek. Er zijn een 40 tot 50 objecten en schilderijen van keramiek te zien van vijf verschillende exposanten.

Dit zijn:

Arjen Markenstein uit Venlo (www.goldengate.nl/galerie/info/tuur.htm)
Harm van der Zeeuw uit Afferden (www.harmvanderzeeuw.exto.nl)
Mieke van den Hoogen uit Nijmegen
Ans Kanters uit Deurne (www.anskanters.com)
Suzanne van Doremalen uit Wijbosch (www.suzannevandoremalen.nl)
Atelier Bronlaak uit Oploo (www.heimdal.nl/bronlaak)

Dus wilt u van deze unieke gelegenheid gebruik wilt maken, kom dan naar de Brink 3 in Sint Anthonis en wilt u vooraf een kijkje nemen, ga dan naar de website van de Kunstkring.com. De tuin van Lunchcafé Markant aan de Lepelstraat is onderdeel van de expositie en hier kunt u tijdens de openingstijden ook terecht voor een heerlijk kopje koffie of een lunch.

Meet weten?

De expositie is geopend tot 26 augustus, op werkdagen van 9.00 – 12.30 uur en van maandag tot en met donderdag van 13.00 tot 17.00 uur.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de Kunstkring, tel. 0485 – 38 28 11 of kijken op www.kunstkring.com
advertentie