Deel dit artikel ‹ Terug

Een magisch spektakel in Zoo Parc Overloon

Geplaatst op: vrijdag 15 juli 2011


Deze zomer staat in het theater van Zoo Parc Overloon een geheel vernieuwde Magic Zoo Show! De inmiddels bekende Ollie en Dizzie beleven opnieuw de gekste avonturen met een magisch randje. Met vrolijke liedjes en bizarre trucs is de Magic Zoo Show een groot spektakel voor jong en oud!

De strenge Dizzy en wat onhandige Ollie maken er dagelijks om 13.00 uur en 15.00 uur een vrolijke chaos van met konijnen die verdwijnen, heerlijke popcorn, touwen waar je niets aan hebt en nog veel meer. Niets is wat het lijkt of wat het zou moeten zijn. De Magic Zoo Show is door de bezoekers van Zoo Parc Overloon gratis bij te wonen in het theater van het park.

Natuurlijk is er nog veel meer te beleven in Zoo Parc Overloon! Zo vertellen de dierverzorgers je tijdens de Zoo Times alles over de dieren in het park. Bij de Beestenboelkar kom je aan de hand van interessante voorwerpen nog meer te weten over het dierenrijk. Kinderen kunnen zich vermaken met Zoodey, een spannende speurtocht, Expeditie Mammoet, de poppenkast en zich uitleven in de grote speeltuin. Een heerlijke pannenkoek in Pannenkoekenrestaurant Maskerade maakt de dag in Zoo Parc Overloon helemaal compleet!
advertentie