Deel dit artikel ‹ Terug

Na 30 jaar afscheid van Ans!

Geplaatst op: woensdag 6 juli 2011


Kindcentrum de Kukel

Cuijk - Na 30 jaar trouwe dienst nam Spring kinderopvang op 30 juni jl. afscheid van pedagogisch medewerker Ans Grutters-Derks.

Ans is begonnen als vrijwilligster bij peuterspeelzaal ’t Hummeltje in Cuijk dat toen nog een eigen bestuur had voordat het SKC (stichting kinderopvang Cuijk) en in 2008 Spring kinderopvang werd. Zo heeft Ans in de afgelopen 30 jaar bijna alle peuterspeelzalen en kinderopvang in de gemeente Cuijk gezien.

Receptie
Om dit heugelijk feit feestelijk af te sluiten werd er op 30 juni jl. een receptie ter ere van Ans gehouden bij kindcentrum Kukel. Onder het genot van een drankje en een hapje werd er afscheid genomen. Naast haar man Wim, haar beide zonen, schoondochter en kleinkinderen waren daar ook veel oud- collega’s en menig ouders die van de gelegenheid gebruik hebben gemaakt om Ans vaarwel te zeggen. Haar directe collega’s van de Ballongroep, waar Ans haar carrière heeft afgesloten hadden samen met de kinderen een mooi afscheidscadeau gemaakt en uiteraard werd er ook nog voor Ans gezongen.
advertentie