Deel dit artikel ‹ Terug

Vrijdag na de kermis Guus Meeuwis in Overloon

Geplaatst op: woensdag 15 augustus 2007


Niet alleen in Boxmeer maar ook in Overloon is het vanaf zaterdag 18 augustus kermis!

De hele week zijn de kermisbouwers en de horecabazen druk in de weer geweest om weer een gezellige opstelling te maken in de kom van Overloon.

Er zijn twee tenten en diverse terrassen en er komt nogal wat talent naar Overloon.

Ze hebben leuke bandjes en diskjockeys weten te contracteren zodat ook de kwaliteit van het muziekaanbod gegarandeerd is.

Zo zullen, Cold Turkey, Random en feestorkest Calypso aantreden. Op zondag zal de Overloonse formatie Loszand er zijn met een heus Lons artiestenpodium. Ook zullen de bands Jersey, Tonka, de Spikes en Lekke Bend de kermisvierders in Overloon vermaken. Dj Izzy zal aanwezig zijn met de vrienden van Jan Smit, Nick en Simon. Op het terras bij het kermisterrein alle dagen genieten van Toon uut Loon.
Op zaterdag om 19.00 uur worden de kinderen van Overloon en omgeving uitgenodigd om mee te doen aan de jaarlijkse ballonnenwedstrijd die gehouden wordt ter ere van de opening van de kermis.

Vanaf 19.00 uur zullen de kinderen vermaakt worden in een sprookjesachtige sfeer waarbij ze o.a. figuurballonnetjes aangeboden zullen krijgen.

Ook zullen Bollo de Beer, van Landal De vers en Zoodie de rode Panda van Zooparc Overloon aanwezig zijn om de kinderen te vermaken.
Om precies 20.00 uur zullen de ballonnen de lucht in gaan en is de kermis officieel geopend.

Bij deze ballonnenwedstrijd zijn natuurlijk hele leuke prijzen te winnen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een halve dag meelopen met een dierenverzorger van het Zoo-Parc Overloon.

Dan is er tot 21.00 uur “Happy Hour”op de kermis. Lekker gezellig kermis vieren voor hele lage prijzen. Als dat geen goede start is?
Op dinsdag komt de zilveren generatie aan bod. In samenwerking met de activiteitengroep van Huize Loon zal bij Bos en Berg op dinsdagmiddag gezellig gedanst en genoten worden van muziek met veel jeugdsentiment.
Uniek aan de Overloonse kermis de kermiswoensdag. Degenen die nog niet genoeg genoten hebben van de kermis in Boxmeer, tal van kasteleins uit de regio en de echte kermisfanaten kunnen deze extra kermisdag nog volop genieten van de gezellige Brabantse sfeer in het intieme Overloon.

De ondernemersvereniging, OVRV, de kermisexploitanten en de horeca-exploitanten wensen iedereen hele fijne kermisdagen toe.
advertentie