Deel dit artikel ‹ Terug

Mills landschapspark wordt evenemententerrein

Geplaatst op: woensdag 8 augustus 2007


Het Landschapspark in Mill zal veranderen in een evenemententerrein. Althans, op zaterdag 18 en zondag 19 augustus aanstaande. Dan organiseert er namelijk Feest en showorkest Toeternietoe voor de 12e keer het Parkfeest. www.parkfeestmill.nl

Het begint zaterdag 18 augustus allemaal met het Ballonnenfestijn. Vanaf 17.00 uur is er live muziek door one-man-band René Goossens, zijn er diverse eetkraampjes met de meest uiteenlopende binnen en buitenlandse gerechten en snacks en zullen er even later die avond ruim 20 ballonnen opstijgen waaronder een aantal specials. Tevens is er die avond live muziek van Torkest, demonstraties van het Millse brandweerkorps en een spectaculaire nightglow. Dit laatste is een sensationele lichtshow met speciale muziek waarbij de branders van een aantal ballonnen deel uit gaan maken.

Dweilorkesten maar ook een feestzanger zal op zondag 19 augustus het Parkfeest vervolgen onder de naam ‘Sound of joeks’. Naast een aantal dweilorkesten is er ook een optreden van een smartlappenkoor en DJ feestzanger en entertainer Jan Hendriks. Daarnaast kan iedereen van 13.00 uur tot 18.00 uur kennis maken met de sporten van handbalvereniging MHV’81, korfbalvereniging Miko ’76, hockeyclub HCM en volleybalvereniging Apollo. Natuurlijk zijn er ook een aantal springkussens en gratis pakjes drinken zolang de voorraad strekt. Ook deze middag is net als de zaterdag gratis toegankelijk voor iedereen.

Meer informatie over het Parkfeest en Ballonnenfestijn van zaterdag 18 en zondag 19 augustus 2007 is te vinden op www.parkfeestmill.nl. Tickets om een ballonvaart te maken zijn te reserveren bij Ad Heijs op tel. 06-10860006 of Arnold Toenders tel. 0485-455998.
advertentie