Deel dit artikel ‹ Terug

Sfeerimpressie Mill vanuit een luchtballon nu online

Geplaatst op: woensdag 13 april 2011


Altijd alleens Mill vanuit een luchtballon willen zien? Dat kan nu terwijl u met beide benen op de grond blijft. Op www.beleefhetinmill.nl is een foto-impressie geplaatst van een ballonvaart vanuit het Millse Landschapspark. Deze vaart vond op zondag 10 april plaats. U krijgt op deze site een goed beeld van het geen te zien is wanneer u een ballonvaart zou maken vanuit het park in Mill. Kies op www.beleefhetinmill.nl voor foto’s.

Stichting Activiteiten Mill wil met het project “Beleef het in Mill” het Landschapspark in Mill promoten. Dit door het organiseren van een aantal kleinschalige activiteiten en het regelmatig op laten stijgen van luchtballonnen. Voor dit laatste is het Landschapspark aan de hoek Beerseweg Schoolstraat namelijk uitermate geschikt. Bovendien is het niet alleen leuk om een ballonvaart te maken, maar ook om te zien hoe een ballon het luchtruim kiest.

Meer informatie over het boeken van een ballonvaart is net als het fotoalbum met een sfeerimpressie te vinden op www.beleefhetinmill.nl. Telefonisch kunt u meer informatie krijgen via Stichting Activiteiten Mill op telefoonnummer 0485-325634.
advertentie