Deel dit artikel ‹ Terug

Wellnesboot Mill krijgt Hawaiiaanse stijl in mei 2011

Geplaatst op: woensdag 30 maart 2011


Maandag 2 mei t/m dinsdag 31 mei 2011

De hele maand mei staat in en rond de Wellnessboot aan de Hoogveldseweg in Mill alles in het teken van Hawaii. De medewerkers, het eten en drinken, muziek en ook het buitengedeelte van de Wellnessboot brengen u helemaal in Hawaiiaanse sferen. De buitenbar wordt omgetoverd tot een heuse tropische cocktailbar, er zijn speciale Hawaii arrangementen, Hawaiiaanse behandelingen en nog veel meer tropische verrassingen waardoor u zich op dit tropische eiland zult wanen.

De Wellnessboot in Mill met diverse sauna’s, relaxruimtes, zwembad, beauty afdeling en nog veel meer opende in augustus 2010. Ondertussen zijn er al weer diverse nieuwe faciliteiten toegevoegd en wordt er op dit moment gewerkt aan een nieuwe uitbreiding. Dit met o.a. een overdekt zwembad met een Extra ligweide, waarmee het totaal aan ligbedden komt op zo’n 200 stuks. Maar ook komen er extra rustruimtes zoals een Cocoon rustruimte, een Panorama rustruimte met uitzicht over het overdekte zwembad en een Rustruimte met speciale stoelen.

Na de opening van de Wellnessboot zijn ook al diverse tips van bezoekers ontvangen en deze worden nu meteen meegenomen. Zo wordt het restaurant uitgebreid naar het bovendek, wordt het meubilair in het restaurant opnieuw gestoffeerd en komt er een hot tub op niveau. Enthousiast zijn bezoekers over de uitbreiding sinds december met de beauty afdeling met behandelkamers. Daar vindt u massages en beautybehandelingen, zonnebanken, collageenbank en extra kleedruimtes. Onlangs is daarbij ook nog de Hammam behandelruimte geopend.

Nu al kunt u reserveren voor de Hawaiiaanse maand van 2 t/m 31 mei op de Wellnessboot aan de Hoogveldseweg 1 in Mill. Dat kan door een mail te sturen naar info@wellnessboot.nl of te bellen met tel. 0485-471717. www.wellnessboot.nl
advertentie