Deel dit artikel ‹ Terug

Dinner in the Sky

Geplaatst op: dinsdag 24 juli 2007


Auberge De Stoof in Mill heropent op zaterdag 1 september de deuren voor het publiek. Onder leiding van de nieuwe eigenaar Eric van den Broeke gaat de veelzijdige horecagelegenheid aan de Kerkstraat een nieuwe koers varen met veel (dans)muziek, entertainment en dineren op topniveau. Op zondagmiddag 9 september houdt Auberge De Stoof nieuwe stijl een spectaculaire openingsstunt met het unieke en spraakmakende evenement Dinner in the Sky.

Bij Dinner in the Sky wordt een rijk gedekte tafel met 22 stoelen door middel van een grote kraan ruim vijftig meter boven de grond gehesen. In het midden van de tafel is ruimte gemaakt voor personeel. Koks en obers kunnen er koken en serveren. De gasten aan tafel, uiteraard goed vastgemaakt met veiligheidsriemen, kunnen behalve van culinaire hoogstandjes genieten van een fraai panoramisch uitzicht over het centrum van Mill.

'Uniek evenement'
“Dinner in the Sky is een uniek evenement voor iedereen die een traditioneel diner wil omvormen tot een onvergetelijke ervaring. Wij zijn een van de eersten in Nederland die dit bijzondere concept aanbieden”, vertelt Eric van den Broeke van Auberge De Stoof trots. Dinner in the Sky is een idee van de Belgische chef-kok Quentin Jadoul. De wereldpremière van het hoogstaande diner vond plaats in de lente van 2006 boven Brussel. Sindsdien reist Dinner in the Sky door Europa langs verschillende evenementen. Van den Broeke: “Het is de perfecte gelegenheid voor een uitje met familie, vrienden of zakenrelaties. Een diner dat een blijvende indruk achterlaat bij de gasten.”

Middagvullend programma
Dinner in the Sky is een middagvullend programma vol lekker eten, live muziek en topentertainment. De dag begint met een champagne-ontvangst in Auberge De Stoof, waarna de gasten vertrekken naar het naastgelegen plein voor Dinner in the Sky. Na afloop van het diner op vijftig meter hoogte is er een after party in de Pianobar en Danssalon van Auberge De Stoof. Kosten voor het Dinner in the Sky-arrangement bedragen 150 euro per persoon, exclusief dranken.

Reserveren
Voor meer informatie over Dinner in the Sky en reserveringen: Auberge De Stoof, Kerkstraat 14 Mill, telefoon (0485) 451137, welkom@aubergedestoof.nl en www.aubergedestoof.nl
advertentie