Deel dit artikel ‹ Terug

Burgemeester Hillenaar maakt kennis met het Verrassende PlatteLand van Cuijk

Geplaatst op: vrijdag 11 maart 2011


Overhandiging eerste exemplaar
Op 10 maart 2011 is het eerste exemplaar van de nieuwe editie van de brochure ´Verrassend PlatteLand van Cuijk´ uitgereikt aan de nieuwe burgemeester van de gemeente Cuijk, dhr. Wim Hillenaar. Met de brochure op zak kan hij, maar met hem vele anderen, zijn nieuwe werkgebied het Land van Cuijk, fietsend, wandelend of met de auto ontdekken. De deelnemers aan het Verrassende PlatteLand van Cuijk bieden veelzijdige dag- en verblijfsrecreatieve activiteiten aan.

Nieuwe toeristisch-recreatieve brochure van het Verrassende PlatteLand van Cuijk
Het PlatteLand van Cuijk is een leuk stukje Nederland en dat willen de ondernemers op het PlatteLand van Cuijk graag laten zien. Sinds 2008 hebben zij zich op Land van Cuijk-schaal verenigd in de Vereniging Het Verrassende PlatteLand van Cuijk met als doel toeristen en bewoners in de regio te laten ontdekken hoe verrassend veelzijdig het PlatteLand van Cuijk is. Dit doen zij oa. met het uitbrengen van een jaarlijkse, toeristisch-recreatieve brochure. Dit jaar is de brochure in een nieuw formaat (A5) opgemaakt en is er naast een overzicht van de deelnemers, een wervende presentatie van alle Land van Cuijk-gemeenten opgenomen en zijn er drie splinternieuwe fiets-, wandel- of autoroutes te vinden in de kleurrijke brochure.

Waar verkrijgbaar?
De nieuwe brochure is gratis en zal op zondag 13 maart tijdens het NK Maasheggenvlechten in Oeffelt/Beugen worden uitgereikt aan geïnteresseerd publiek. Daarna (vanaf half maart) zal de brochure tevens verkrijgbaar zijn bij oa. de VVV´s in het Land van Cuijk en op tal van andere toeristisch-recreatieve locaties.
advertentie