Deel dit artikel ‹ Terug

Spinningmarathon voor goede doel donderdag 17 feb in Mill

Geplaatst op: woensdag 26 januari 2011Inschrijven voor deelname kan tot 10 februari

Op donderdag 17 februari is er van 18.00 uur tot 22.00 uur bij Fitland aan de Hoogveldseweg in Mill weer een spinningmarathon voor het goede doel. In het kader van “Sport for life” kan er die dag gewerkt worden aan de eigen conditie en draagt iedereen bij aan de goede doelen Villa Joep en Alpe ‘d HuZes. Inschrijven voor deelname kan tot 10 februari.

Al diverse jaren organiseert Fitland Mill een spinningmarathon voor het goede doel. Zowel leden als niet-leden kunnen hieraan deelnemen. Voor leden is deelnemen gratis en niet-leden betalen 12,75 euro. Daarnaast kunnen deelnemers aan deze spinningmarathon zich laten sponsoren, alle kleine beetjes helpen. Bij het inschrijven, dat kan tot 10 februari bij de receptie van Fitland Mill, ontvangt u tevens een sponsorkaart. Hierop kunt u de bedragen noteren waarmee familie, vrienden en buurtgenoten u gaan sponsoren.

Voor bedrijven is er een speciale sponsor mogelijkheid. Zij kunnen gedurende 4 uren tijdens deze spinningmarathon voor 100,00 euro een fiets claimen. Het bedrijfslogo wordt verwerkt op de spinningfiets en de mogelijkheid bestaat vervolgens om 1 persoon 4 uur lang te laten fietsen of de beschikbare tijd met meerdere personen te delen. Uiteraard kunnen ook deze personen zich nog individueel laten sponsoren. Zo gaat er nog meer geld naar Villa Joep en Alpe ‘d HuZes en daar gaat het natuurlijk om.

Meer informatie over deze spinningmarathon voor het goede doel is verkrijgbaar bij Fitland aan de Hoogveldseweg 1 in Mill tel. 0485-455000. Ook kunt u terecht op www.fitland.nl.
advertentie