Deel dit artikel ‹ Terug

500 Euro voor straatspeeldag 2011 in Mill

Geplaatst op: donderdag 13 januari 2011


Dien uw plan voor 1 maart in en win 500 euro!

Op woensdag 1 juni 2011 is er weer een nationale Straatspeeldag. Deze dag wordt ook wel een Buitenspeeldag genoemd. Net als vorig jaar stelt Stichting Activiteiten Mill (SAM) 500 euro beschikbaar voor het organiseren en uitvoeren van deze Buitenspeeldag. Naast het gegeven dat de dag voor iedereen gratis toegankelijk moet zijn is er dit keer een extra voorwaarde: De Buitenspeeldag moet gehouden worden in het Landschapspark.

Stichting Activiteiten Mill wil onder het motto “Beleef het in Mill” in 2011 het Millse Landschapspark promoten en er meer bezoekers naar toe trekken. Dit door er een aantal kleinschalige activiteiten te organiseren en het ook te promoten als een ideale locatie om een ballonvaart vandaan te maken. Binnenkort zal hiervoor de website www.beleefhetinmill.nl gelanceerd worden waar alle informatie rond dit project te vinden is.

Maar ook de Buitenspeeldag kan er prima gehouden worden. Particulieren, verenigingen, stichtingen, scholen of bedrijven die een leuk idee hebben voor deze Buitenspeeldag 2011 kunnen zich melden bij Stichting Activiteiten Mill. Naast een idee moet men ook bereid zijn het idee uit te werken en daadwerkelijk uit te voeren. Het beste idee zal SAM belonen met 500 euro zodat men de ideeën op woensdag 1 juni 2011 in de praktijk kan brengen.

Stuur uw idee voor de Buitenspeeldag 2011 in het Landschapspark voor 1 maart aanstaande naar info@uitinmill.nl. Uit alle inzendingen zal het beste idee gekozen worden en deze ontvangt dus 500 euro voor de uitvoering. www.uitinmill.nl
advertentie