Deel dit artikel ‹ Terug

Beleef het in Mill

Geplaatst op: dinsdag 14 december 2010


NIEUW INITIATIEF STICHTING ACTIVITEITEN MILL: BELEEF HET IN MILL

Opstijgende ballonnen in Mills Landschapspark

Aan de hoek Schoolstraat en Beerseweg in Mill ligt een prachtig Landschapspark, maar er is te weinig te doen. Dat is de stelling van Stichting Activiteiten Mill. Daarom heeft men het project “Beleef het in Mill” opgezet. Hierbij wil men in 2011 een aantal kleinschalige gratis toegankelijke activiteiten in het Landschapspark gaan organiseren. Maar ook wil men het Millse Landschapspark promoten als ideale locatie om een ballonvaart te starten.

“Een ballonvaart maken is natuurlijk erg mooi,” vertelt Corné Kremers. Hij is voorzitter van Stichting Activiteiten Mill (SAM). “Maar het is ook altijd mooi om te zien hoe een ballon wordt opgebouwd en hoe hij de lucht in gaat. Een opstijgende ballon trekt altijd toeschouwers en dat is precies wat we willen bereiken met Beleef het in Mill. We willen meer mensen naar het Landschapspark trekken.” Daarom gaat SAM niet alleen kleinschalige activiteiten organiseren in het park maar promoten ze het Landschapspark ook als locatie voor een ballonvaart. “Bij ons kan men een ballonvaart boeken en geboekte ballonvaarten publiceren we dan ook weer via bijvoorbeeld onze website en andere media.”

Op dit moment wordt er gewerkt aan de website www.beleefhetinmill.nl. Op die site is straks alle informatie te vinden. Wanneer men nu alvast een ballonvaart wil boeken, 175,00 euro per persoon, kan men mailen naar info@uitinmill.nl of bellen met tel. 0485-325634.
advertentie