Deel dit artikel ‹ Terug

Kermis Wilbertoord

Geplaatst op: dinsdag 19 juni 2007


Van zaterdag 30 juni tot en met dinsdag 3 juli is het weer kermis in Wilbertoord. Het is het eerste weekend van de schoolvakanties, dus meteen een leuk uitje voor het hele gezin. Naast diverse attracties en kramen op het kermisterrein, is er ook muziek en entertainment bij café Amanshof. Zowel in de feesttent als op het terras is er van alles te beleven.

Het is vakantietijd, de omgeving is mooi en het is betaalbaar. Dat zijn zomaar enkele redenen om een bezoekje te brengen aan de Wilbertoordse kermis. Deze wordt gehouden van zaterdag 30 juni tot en met dinsdag 3 juli. Uit de hele regio komen liefhebbers van een avondje stappen, swingen en feesten ieder jaar naar Wilbertoord. Maar ook een fietstochtje met als tussenstop Wilbertoord is voor velen een jaarlijkse traditie. Café zaal Amanshof heeft daarom weer een gevarieerd programma in elkaar gezet. Zowel in de feesttent als op het terras zal het zeker een groot feest worden voor iedereen.

In de feesttent hoort en ziet u op zaterdag 30 juni top formatie Jeopardy, op zondag 1 juli the Mill Street Band, maandag 2 juli Johnny Rebel and the Hot stuts en de kermis wordt in de tent afgesloten met allround band 30 Euro Live op dinsdag 3 juli. Alle dagen is in de feesttent ook DJ Jack actief om het feest compleet te maken. Maar ook op het terras van Amanshof is veel te beleven. Dat op zondag 1 juli met Double (2 ex-leden van Spring), maandag 2 juli zanger entertainer René Eshuijs en dinsdag 3 juli orkest Samsam. Deze optredens beginnen op het terras alle dagen om 15.00 uur.

Op de kermis in Wilbertoord vindt u o.a. een Gebakkraam, lijntrek, ballengooien, super schuivenspel, schiettent, twister, snoepkraam, autoscooter en boksbal, kindermolen en big one.
advertentie