Pierre Hermans van Daags na de Tour te gast in Groeten uit het Land van Cuijk Foto daagsnadetour.nl
Deel dit artikel ‹ Terug

Pierre Hermans van Daags na de Tour te gast in Groeten uit het Land van Cuijk

Geplaatst op: woensdag 22 mei 2024


Daags na de Tour is met ruim 35.000 bezoekers het grootste evenement van de gemeente Land van Cuijk. Vandaar dat ook ronde-baas Pierre Hermans van dit wielerspektakel niet mag ontbreken in de podcast Groeten uit het Land van Cuijk. In een gesprek met Corné Kremers vertelde hij hoe hij ruim 10 jaar geleden bij Daags na de Tour betrokken raakte, waarom hij er een gratis toegankelijke wielerronde van wilde maken en wat er zoal komt kijken bij de organisatie.


Maar in het gesprek gaat het ook over de succesvolle ondernemer Pierre Hermans. Al op jonge leeftijd wist hij dat hij ondernemer wilde worden. Hij is gedreven, creatief en heeft een groot doorzettingsvermogen. Een opmerking als: “dat lukt je niet” is voor Pierre een reden er nog harde tegenaan te gaan. Wellicht is die instelling ook wel het succes van Daags na de Tour in Boxmeer.


Voor de 49e editie van Daags na de Tour van 22 juli 2024 is men nog op zoek naar vrijwilligers en sponsoren. Zie voor meer informatie www.daagsnadetour.nl


De podcast Groeten uit het Land van Cuijk is een initiatief van Visit Land van Cuijk en via alle bekende podcastkanalen en apps te beluisteren. Ook via www.groetenuithetlvc.nl is het podcastkanaal te bereiken. Techniek van de opname was in handen van Thijs van den Heuvel.