Campagne ‘Waarom ver weg als het ook dichtbij is’ van start Dat hebben wij ook! Waarom ver weg als het ook dichtbij is?
Deel dit artikel ‹ Terug

Campagne ‘Waarom ver weg als het ook dichtbij is’ van start

Geplaatst op: maandag 13 mei 2024


We trekken graag de wereld over, op zoek naar unieke ervaringen en bijzondere vergezichten. In de drift zoveel mogelijk van andere continenten te zien wordt weleens vergeten hoe mooi de eigen omgeving is. Sterker, veel van wat elders als een toeristische attractie wordt gezien vind je ook in het Land van Cuijk.


Visit Land van Cuijk start daarom deze week de campagne ‘Waarom ver weg als het ook dichtbij is’. De campagne is bedoeld om de inwoners van het Land van Cuijk nieuwsgierig(er) te maken naar het bijzondere en soms unieke van hun eigen leefomgeving.

Want waarom zou je ver weg op safari gaan als je ook in het ZooParc naar luierende leeuwen kunt kijken? Je kunt in het Land van Cuijk, vaak al op korte afstand, veel zien van wat je ook in het buitenland tegenkomt. Zonder daarvoor veel kosten en kilometers te hoeven maken. Lees meer over de campagne op www.vakantieineigenlandvancuijk.nl


De campagne ‘Waarom ver weg als het dichtbij is’ is een initiatief van Visit Land van Cuijk, in samenwerking met Cybox internet & communicatie (Boxmeer) Eefke Peeters (Sint Anthonis), Social Noot (Sambeek) en de nieuwsbladen De Bok, De Stier, De Graef en De Neije Krant.