Jan Hendriks (gitarist van o.a. doe Maar) te gast in podcast Groeten uit het Land van Cuijk Jan Hendriks
Deel dit artikel ‹ Terug

Jan Hendriks (gitarist van o.a. doe Maar) te gast in podcast Groeten uit het Land van Cuijk

Geplaatst op: dinsdag 30 april 2024


Jan Hendriks (1949) is geboren en getogen in Mill. Op zijn tiende jaar kreeg hij zijn eerste gitaar en begon zijn muzikale carrière. Deze bracht hem via diverse bands bij een van de populairste groepen in Nederland, Doe Maar. Hoe dit in de praktijk ging, hoe het besluit werd genomen om in 1984 te stoppen en wat Jan anno 2024 nog allemaal doet in de muziek is te horen in de meest recent geplaatste podcast Groeten uit het Land van Cuijk.


Groeten uit het Land van Cuijk is een podcast op initiatief van Visit Land van Cuijk. In deze podcast gaat Corné Kremers in gesprek met bekende, bijzondere en interessante personen die een binding hebben met het Land van Cuijk. Dit om zowel inwoners als potentiële gasten van buiten deze mooie gemeente te laten horen wie hier zoal vandaan komen en wat hier zoal te beleven is. Techniek van deze opnames is in handen van Thijs van den Heuvel.


Anno 2024 is Jan Hendriks nog steeds regelmatig op het podium te vinden. Samen met zijn partner Rieany Janssen en diverse andere muzikanten is Jan actief in o.a. de band Rieany Plus. Op zondag 19 mei presenteren zij in Huistheater de Steenakker in Haps een CD waarop nummers staan die door diverse bekende muzikanten zijn geschreven.


Zie voor kaartverkoop en andere speeldata de website www.rieany.nl

Beluister de podcast Groeten uit het Land van Cuijk via alle bekende podcastkanalen en apps. Ook is deze rechtstreeks te vinden via www.groetenuithetlvc.nl