Deel dit artikel ‹ Terug

Speelgoed ruilen tegen gratis sporten voor goede doel

Geplaatst op: maandag 15 november 2010


Fitland groep zet “Sinteruilactie” op voor Nederlandse voedselbank

Sinterklaas is een kinderfeest en het feest van de cadeaus. Een heerlijke tijd voor de meeste kinderen, maar helaas niet voor ieder kind. Daarom heeft Fitland bij al haar vestigingen de “Sinteruilactie” opgezet. Daarmee zamelen zij speelgoed in voor kinderen waarvoor cadeautjes krijgen niet vanzelfsprekend is. Het is een “ruilactie” dus men krijgt er ook nog wat voor terug: gratis sporten. De “Sinteruilactie” loopt tot 5 december 2010.

Tijdens de “Sinteruilactie” kan iedereen minimaal 2 stuks speelgoed inleveren tegen maximaal 2 weken gratis sporten bij Fitland. De tegoedbon kunt u uiteraard aan iemand schenken en is ook geldig voor groepslessen. Fitland leden die speelgoed inleveren krijgen er in ruil consumptiebonnen voor. Tot uiterlijk zondag 5 december kunt u speelgoed zoals ballen, auto’s, computerspelletjes, puzzels en nog veel meer inleveren bij een van de Fitland vestigingen bij u in de buurt. Zorg er wel voor dat het speelgoed compleet en in goede staat is. In verband met hygiëne hebben stoffen poppen en knuffels niet direct onze voorkeur, maar verder is al het speelgoed welkom.

Al het ingeleverde speelgoed wordt door Fitland geschonken aan de Nederlandse voedselbank. “We hebben het eigenlijk heel goed, zonder dat we ons dat realiseren,” vertelt Fitland directeur Maarten van Kempen. “In december krijgen veel kinderen weer bergen speelgoed maar helaas is dat niet bij alle kinderen het geval. Met deze actie willen we daar kinderen die wel veel krijgen bij stil laten staan en tevens spullen inzamelen voor hen die het wat minder hebben.” De Nederlandse voedselbank zal via hun regiovestigingen zorgen voor verdeling van al het verzamelde speelgoed.

Wilt u aan deze “Sinteruilactie” deelnemen? Lever dan tot uiterlijk 5 december minimaal 2 stuks speelgoed in tegen maximaal 2 weken gratis sporten. Dit kan bij alle Fitland vestigingen. Kijk voor de voor u dichtstbijzijnde Fitland vestiging op www.fitland.nl.
advertentie