Sinterklaasactiviteiten in het Land van Cuijk Sinterklaas in de regio
Deel dit artikel ‹ Terug

Sinterklaasactiviteiten in het Land van Cuijk

Geplaatst op: vrijdag 17 november 2023


Met de Sinterklaasperiode voor de deur, is er weer meer dan genoeg te doen in de omgeving. Voor jong, maar zeker ook nog voor oud. 


Rondje Land van Cuijk

Traditiegetrouw komt Sinterklaas op een zaterdag aan en maakt hij de dag erna, zondag 19 november, ook weer een rondje door het Land van Cuijk. Dan komt hij langs in Vierlingsbeek, Mill, Grave, Sambeek, Cuijk, Boxmeer, Sint Anthonis en Overloon. 


Sinterklaasfilm

Op zondag 26 en woensdag 29 november is er een film te zien in het filmcafé in Grave, Sint Ahoy. Deze, bijna anderhalf uur durende film, start zondag om 16:00 en woensdag om 20:15. De film gaat over een boottocht van Sint met zijn pieten richting Nederland en België, totdat deze tocht ruw wordt verstoord


Koopzondagen

Op 26 november is het in zowel Cuijk als Boxmeer Sinterklaas koopzondag, in Boxmeer is het een week later ook weer, hier zullen de winkels open zijn vanaf 12:00 tot 17:00. De keuze in beide dorpen is reuze, ze hebben alles van drogisterijen, speelgoedwinkels en alles daar tussenin. Natuurlijk zijn er ook genoeg restaurants en cafés om een drankje te doen.


De Mega Sint show

Op maandag 27 november zal De Mega Sint Show drie keer worden gespeeld met onder andere YouTube- en TikTok idolen Party Piet Pablo en Love Piet. Zij zullen weer hun grootste hits gaan spelen. Meneer van Driel zal er alleen alles aan doen om dit feest te verpesten. Maar lukt dit hem?


Kijk voor het volledige programma in de agenda van Land van Cuijk