Lindefeesten introduceert een eigen biertje Lindefeesten introduceert een eigen biertje
Deel dit artikel ‹ Terug

Lindefeesten introduceert een eigen biertje

Geplaatst op: vrijdag 3 november 2023


In samenwerking met brouwerij Gradoen heeft de Lindefeesten een lekker fris wit bier ontwikkeld. Dit biertje kenmerkt zich door het gebruik van lokale kruiden en de toevoeging van een vleugje Lindeboombloesem maakt het tot een heerlijk eigentijds bier. 

De naam die dit bier gekregen heeft is: Boompje. Verwijzend naar de naamgever van de Lindefeesten, de Sambeekse Lindeboom (de oudste Lindeboom van Nederland).

Op zondag 29 oktober is het biertje officieel overhandigd door Gerard van Gradoen aan de voorzitter van de Lindefeesten Paul Thijssen. Geheel toepasselijk bij de eeuwenoude Sambeekse Lindeboom. 

Om het 45 jarig bestaan van de Lindefeesten te vieren is dit bier vanaf 3 november te koop bij oa uw topSlijter Sander Graat, Pub Esser, ’t Drummerke, De Elsenhof, Kalverhouderij Derks en de voetbalkantine van VV Sambeek. 

Uiteraard zijn het biertje, bijpassende glazen en kadoverpakkingen ook te bestellen bij de Lindefeesten via info@lindefeesten.nl

De Lindefeesten bedankt brouwerij Gradoen voor de prettige samenwerking.

We hopen dat iedereen gaat genieten van dit heerlijke nieuwe biertje, onder het mom van “pak eens een Boompje”


PS het programma van de Lindefeesten 2024 is bijna rond, deze zullen we binnenkort bekendmaken. Noteer wel alvast de datums in de agenda: 29, 30 maart en 5, 6 april.