Activiteiten tijdens de herfstvakantie Er is genoeg te beleven tijdens de herfstvakantie
Deel dit artikel ‹ Terug

Activiteiten tijdens de herfstvakantie

Geplaatst op: dinsdag 10 oktober 2023


Het is weer bijna herfstvakantie. Ondanks dat ook het weer nu wel echt herfstachtig lijkt te gaan worden, is er alsnog genoeg te doen. In de regio Land van Cuijk worden verschillende activiteiten georganiseerd die juist horen en typerend zijn voor de herfst.


IVN De Maasvallei biedt de mogelijkheid om meer wegwijs te worden in de paddenstoelenwereld. Op zaterdag is er bij MFC het Kruispunt in Beugen een lezing door Gerard Compiet.  

Klik hier voor meer informatie.


Op zondag is er in Mill het natuurfeest Tongelaar. Dit is hét buitenfeest voor het hele gezin. Rondom het kasteel is er heel veel te doen waaronder workshops, boomklimmen, slootjes scheppen en een kompas maken.

Klik hier voor meer informatie.


Van maandag tot en met vrijdag is er in Cuijk de Zwem4Daagse. Tijdens deze 5 dagen kan er iedere dag in de ochtend en avond gezwommen worden. Daarnaast worden er nog leuke spellen georganiseerd zoals de glijbaanrace en het onderwaterkampioenschap. 

Klik hier voor meer informatie.


Op donderdag is er een herfstwandeling door de rijke omgeving van de Sint Anthonisbossen. Je vindt hier allerlei loofbomen en naaldbomen. De route die je loopt is ongeveer 4 kilometer en gaat voornamelijk over onverharde paden.

Klik hier voor meer informatie.


In het laatste weekend is er op zaterdag en zondag in het huistheater De Steenakker de show Kletskoppen ‘Herfst in Haps’. Gespeeld door Johan Koeleman en Marco van Dijk. In dit toneelstuk halen ze herinneringen op over hun huwelijk en maken ze zich klaar voor hun ouderdom.

Klik hier voor meer informatie.