Ontdek de kracht van hypnose bij BiblioPlus Ontdek de kracht van hypnose bij BiblioPlus
Deel dit artikel ‹ Terug

Ontdek de kracht van hypnose bij BiblioPlus

Geplaatst op: maandag 11 september 2023


Benieuwd naar de fascinerende wereld van hypnose? Wil je meer inzicht krijgen in hoe dit krachtige instrument je kan helpen om problemen als angst en stress te overwinnen? Op woensdag 20 september organiseert BiblioPlus een online kennissessie over hypnose. 

Hypnose is een heel natuurlijk verschijnsel, dat vaak wordt omgeven door allerlei misvattingen. Die zorgen zullen we meteen wegnemen! Tijdens deze boeiende presentatie onthullen we de wetenschap achter hypnose en hoe het de kracht heeft om positieve veranderingen in je leven teweeg te brengen. Leer hoe hypnose miljoenen mensen heeft geholpen om angsten te overwinnen, stress te verminderen en zelfvertrouwen te vergroten. 

Laat je onderdompelen terwijl we je meenemen op een reis door je eigen geest. Of je nu worstelt met angst, stress, ge├»nteresseerd bent in persoonlijke groei of in de werking van hypnose en jouw brein, deze presentatie biedt een kans om te ontdekken wat hypnose daadwerkelijk is. 

Kom en doe mee met deze interactieve presentatie over de werking van hypnose en de vele voordelen ervan. We gaan namelijk verder dan alleen theorie! Tijdens het evenement laten we enkele interessante technieken en demonstraties zien. Je zult versteld staan van de impact en verbazingwekkende resultaten. 

Of je nu nieuw bent in het onderwerp, of al bekend bent met hypnotherapie; dit evenement biedt voor iedereen iets waardevols. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op onze interactieve hypnose presentatie. En dat alles vanuit je luie stoel, want deze avond is online! 

Je hebt alleen een computer of telefoon nodig om deel te nemen. Het webinar start om 20.00 uur op woensdag 20 september. Na aanmelden via www.biblioplus.nl/agenda ontvang je de toegangslink.