Loslaten van zorgen, angst en stress Fung Loy Kok Taoist Tai Chi Nederland
Deel dit artikel ‹ Terug

Loslaten van zorgen, angst en stress

Geplaatst op: donderdag 7 september 2023


Fung Loy Kok Taoist Tai Chi Nederland houdt woensdag 27 september van 19.45 uur tot 21.15 uur open huis. Iedereen is welkom om dan kennis te maken met Taoist Tai Chi™ kunsten in de gymzaal van De Weijerwereld, Weijerstraat 2 in Boxmeer


Iedereen ervaart wel eens stress, of het nu gaat om werk, relaties of gezondheid. Daarnaast is er dagelijks verontrustend nieuws over de toestand van de wereld. Hoe kun je voorkomen dat dit ten koste gaat van je gezondheid?


Het taoïsme leert dat zorgen maken een vorm van vasthouden is. Door Taoist Tai Chi™ beoefening ontdek je hoe los te laten. Het geeft ontspanning en een diep gevoel van welzijn, openheid en helderheid. Dit helpt om de uitdagingen van het leven aan te gaan en tegelijkertijd evenwichtig, gezond en vrolijk te blijven.


Fung Loy Kok Taoist Tai Chi Nederland maakt Taoist Tai Chi™ kunsten toegankelijk voor iedereen die hiervoor open staat. De bewegingen zijn voor iedereen geschikt, ongeacht leeftijd of conditie. Meer info op www.taoisttaichi.org/nl.