Deel dit artikel ‹ Terug

Winnaars proefperiode Wellnessboot Mill

Geplaatst op: maandag 20 september 2010


Eind juli hebben ruim 600 personen deelgenomen aan het testen van de Wellnessboot op het terrein van Fitland aan de Hoogveldseweg in Mill. Zij hebben alle faciliteiten uitgebreid getest en onder de loep genomen. Ook kon men verbeterpunten aandragen. Alle reacties zijn of worden nog verwerkt. Onder de beste ideeën en tips zijn tevens gratis toegangskaarten voor de Wellnessboot verloot en het beste idee werd beloont met een 12 badenkaart.

De Gouden Tip kwam van Ingrid van Delst. Zij kwam met het goede idee om een aantal keer per jaar een themadag te organiseren op de Wellnessboot. Dit idee is enthousiast ontvangen op de afdeling marketing en ondertussen zijn de eerste voorbereidingen hiervoor al in volle gang. Als dank voor deze tip krijgt Ingrid een 12 badenkaart.
Daarnaast zijn er nog eens 10 entreekaarten verloot onder de testpersonen. Zij krijgen deze automatisch thuis gestuurd. De winnaars zijn: Jos van Dijk, Piet Vos, D. van Meerbeek, Judith Toonen, M. Hellings, Karin van de Wijst, Tilly van raaij, Yvonne van roosmalen, Drh/mevr. Cornelissen en Yvonne (achternaam onbekend).

Namens Fitland bedanken we alle personen die deel hebben genomen aan deze testperiode van de Wellnessboot. Zie voor meer informatie www.wellnessboot.nl.
advertentie