Deel dit artikel ‹ Terug

OKER Update & open repetitie 5 September - MANNEN!! Bent u er ook bij??

Geplaatst op: dinsdag 23 mei 2023


Zang & theatergroep Oker uit Overloon heeft onder leiding van haar nieuwe dirigent Marco Mariën inmiddels een drietal concerten achter de rug, zowel in de Kerstperiode als tijdens het Sing Challenge Festival in de Schatberg te Sevenum. Nummers als This is what it feels like, Soldier on, Can’t stop the feeling en This is me kwamen voorbij.

Maar ook Shallow en het Duitse nummer Laut sein zaten in het repertoire.En... Oker gaat door! Want op zaterdag 8 juli a.s. is er een concert gepland samen met Fanfare Vriendenkring, eveneens uit Overloon. Dit wordt gehouden voor de Theobalduskerk in Overloon op het plein. Ook hiervoor zitten weer nummers in de grondverf en wordt druk gerepeteerd! Later meer hierover! Verder ... worden er gesprekken gevoerd met onze vaste regisseur Roel Verheggen om weer een mooie, kleinere, productie neer te zetten. Daarmee zal rond september worden gestart.


MANNEN – DIT IS JE KANS !!! Op 5 september houden wij een open repetitie ! Oker is trots op haar mannen maar het mogen er meer zijn!!! Zingen onder de douche is leuk, blijven doen natuurlijk! Maar waarom niet eens een paar proefrepetities meedraaien? Neem contact op met het bestuur, met één van de leden of via het contactformulier op de website. U kunt ook mailen naar info@oker-overloon.nl. Uiteraard zijn op deze open repetitieavond ook dames welkom! Eerder meedoen dan tot september wachten? Geen probleem! Wees welkom! Wij repeteren op dinsdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in De Pit in Overloon. Zang & theatergroep Oker heeft sinds 1998 een aantal producties op de (schouwburg)planken gebracht in diverse vormen, onder verschillende dirigenten en regisseurs, met verschillende thema’s en grote variaties aan muziek. U vindt er alles over op de website! Volg ons ook via Facebook (Naam: Zang & theatergroep Oker) en Instagram!