Bezoek zondag 28 mei gratis ons gemaal Van Sasse gemaal Van Sasse
Deel dit artikel ‹ Terug

Bezoek zondag 28 mei gratis ons gemaal Van Sasse

Geplaatst op: maandag 22 mei 2023


Duik in een stukje geschiedenis van ons waterschap. De komende periode stellen we gemaal Van Sasse in Grave op een aantal zondagen gratis open voor publiek. Rondleiders leggen je uit hoe een gemaal werkt en nemen je mee terug in de tijd. Met als kers op de taart een Efteling-waardige virtuele expositie! Kom tussen 11.00 en 16.00 uur een kijkje nemen.


Blijf op de hoogte van interessante ontwikkelingen en actueel nieuws van waterschap Aa en Maas. Meld je aan voor onze gratis nieuwsservice. Abonneer je op onze digitale nieuwsbrief en ontvang en ontvang elke week het laatste nieuws in je mailbox en leuke interessante artikelen over diverse onderwerpen wekelijks in je mailbox. Check ook even of de bevestigingsmail niet in je spam terecht is gekomen. Leuk als je abonnee bent of wordt! (https://www.aaenmaas.nl/actueel/nieuwsservice/?utm_medium=email&utm_source=persbericht&utm_campaign=aanmelden-nieuwsservice-onder-persbericht)


Dag en tijd van verzenden

Iedere donderdag om 12.00 uur ontvang jij als abonnee een automatische nieuwsbrief uit onze nieuwsservice. Als je geen nieuwsbrief ontvangt, hebben we geen nieuwe artikelen gepubliceerd.