Alles en meer

Column door Eefke Peeters
donderdag 10 december 2020


Misschien denk je nu: Oh, nee daar gaat ze weer. En misschien heb je er nog nooit van gehoord.
Ben gerust eerlijk. Ik wil het namelijk hebben over ons online Land van Cuijk thuiswinkelplatform.

Ik vind dit namelijk heel belangrijk. Want hier mogen alle ondernemers uit het Land van Cuijk die een product bezorgen op staan. Hierdoor kunnen alle inwoners in de regio lekker relaxed en veilig shoppen in eigen regio.
Want ik begrijp het wel hoor. Je tikt iets in Google, ziet het op grote bekende website aanbieders en denkt lekker makkelijk. Dit bedrijf levert snel, klinkt bekend, het zal wel goed zijn.
En inderdaad bij ons platform moet je even door de categorieën heen lopen om jouw product te zoeken. Maar weet je wat zo leuk is? Wanneer je hier een schapdrager, bos bloemen, boek of stroopwafel bestelt dan staat er een heuse Land van Cuijkenaar te dansen van blijdschap. Of in ieder geval op zijn minst met een grote glimlach zorg te dragen voor jouw pakketje.

En echt geloof me, je vindt hier alles wat je zoekt. Of je nu thuis de lekkerste maaltijden wilt laten bezorgen, een originele Kerstkaart, een fitnessapparaat, koffiemachine, een relaxfauteuil, theaterbon of een uniek cadeautje voor de Feestdagen. Alles wat je zoekt is aanwezig, in het Land van Cuijk, én meer zelfs!

Want wij hebben hier niet alleen alles wat je nodig hebt, maar ook producten die je niet overal kunt krijgen. Dan hebben we het niet alleen over de heerlijke Land van Cuijk burger, Gradoen; het Maasheggenbier, maar ook over al die creatievelingen die fantastisch maatwerk leveren.
Bijkomend voordelen van online winkelen in de regio is dat de service vaak beter is vanwege de korte lijntjes. Daarnaast is het natuurlijk dé manier om ervoor te zorgen dat we in 2021 nog fysiek kunnen winkelen en recreëren.

Ik daag je uit! Zoek online op thuiswinkelen.landvancuijk.nl wat jij deze Feestdagen in huis wilt halen. Vind jij niet wat je zoekt, dan ga ik er mijn persoonlijke missie van maken om het voor je te vinden in het Land van Cuijk!

PS Ben jij een ondernemer die iets bezorgt in het Land van Cuijk? Mail mij gerust op eefke@cybox.nl 
advertentie