Blind date

Column door Eefke Peeters
donderdag 13 augustus 2020


Ik ben dol op thrillers die zo eng zijn dat je maag ervan omdraait. Met van die vreselijke jumpscares dat je echt letterlijk van de bank af zou willen springen. Heerlijk! Maar waar ik ook echt van kan genieten zijn romantische komedies zoals Bridget Jones Diary. Ook al ben ik altijd voor de ‘verkeerde’, zoals bij de laatste film over een zwangere Bridget. Maar goed ik wijk af. Spanning en romantiek. Dan kom je ook snel bij datingprogramma’s uit, want die hebben het allebei. Zo heb je First Dates wat echt leuk in elkaar zit. Het draait om Blind Dates die soms een perfecte match blijken te zijn en soms geniaal mis gaan.

Nu zijn er sinds de Corona uitbraak nog meer mensen aan het vereenzamen dan het toch al schrikbarend hoge aantal dat wij in Nederland kennen. Maar er is wat aan te doen! Want jij vindt jouw liefde misschien wel gewoon bij de kapper in Boxmeer. Want Mutlu van Beauty Revolution is met haar nieuwe idee een ‘Love revolution’ gestart. Zij merkte dat mensen enorm opgelucht waren toen zij weer eindelijk in haar stoel mochten plaatsnemen. Uiteraard vanwege hun ’corona-kapsel’, maar ook weer om even hun verhaal kwijt kunnen. Wat zij ontzettend veel terug hoorde was dat men behoefte had aan menselijk contact. Veel van haar klanten zijn vrijgezel en zijn zeker in deze tijd echt op zoek naar verbinding. Af en toe dacht Mutlu; ‘Goh, deze persoon zou toch mooi matchen met die persoon die ik gisteren in mijn stoel had.’ Toen had ze het: Blind dates organiseren, gewoon in haar salon!

Mensen die interesse hebben kunnen haar een stukje over zichzelf sturen met een foto en Mutlu gaat dan aan het matchen. Dan komen jullie beiden in de salon en ontvang zij jullie met een glaasje bubbels. Dan is er zo’n anderhalf uur de tijd waarin zij jullie beiden knipt en jullie op een laagdrempelige manier kennis kunnen maken. Mocht het spannend zijn of het gesprek een beetje stil vallen dan kan zij het ook wat sturen door rake vragen te stellen. Mocht het klikken dan kunnen jullie op haar kosten het eerste drankje gaan doen. Waarbij jullie kunnen proosten op een nieuw begin van vriendschap en wellicht wel meer! Dat is toch briljant bedacht!
Dus voel jij jezelf een beetje eenzaam en heb je behoefte aan connectie? Aarzel niet en stuur jouw aanmelding naar 06-42124099. In het allerergste geval klikt het niet, maar zit in ieder geval je haar goed!
advertentie