Land van Cuijk App & website

Column door Eefke Peeters
maandag 4 december 2023

In ons Land van Cuijk, een bruisend stukje Brabant, valt altijd wel iets te beleven. Van kleurrijke festivals tot gezellige markten en boeiende lezingen, er is hier écht voor ieder wat wils. Wist je dat we naast de website ook een handige app hebben waar je precies kunt vinden wat er te doen is?


Altijd op de hoogte

De Land van Cuijk agenda-app is niet nieuw, maar lang niet iedereen kent hem! Deze digitale infobom van de leukste events is beschikbaar voor zowel iOS als Android, en met een simpele download ben je altijd op de hoogte van wat er in onze regio te doen is. Een actuele agenda van evenementen, uitgelichte items en een directe link met Google maps zodat je exact weet waar je heen moet – het zit allemaal in de app.


Jouw Moment. Jouw Plek!

Naast de app hebben we ook de www.visitlandvancuijk.nl website. Deze heeft ook de overzichtelijke agenda, maar daarnaast bevat deze site ook onder andere alle bezienswaardigheden, horeca, overnachtingsmogelijkheden en de mooiste fiets- en wandelroutes van onze mooie regio. 


Het geheim achter het succes van de Land van Cuijk agenda-app en website? 

Dat zijn jullie, de lokale helden die evenementen organiseren! Organiseer jij een Kerstmarkt, een muziekfestival of misschien een lezing over de rijke geschiedenis van onze streek? Meld het gratis aan via deze link! Jouw evenement verdient de spotlight, en met de Land van Cuijk app en website zorg je ervoor dat het op de radar van onze gemeenschap staat.


Meer dan alleen de app: Een netwerk van zichtbaarheid

Maar hier stopt het niet. Jouw evenement komt niet alleen terecht op de Land van Cuijk app en website; het wordt ook verspreid over verschillende aangesloten platforms en websites. We bouwen samen aan een netwerk van zichtbaarheid, waardoor jouw activiteit niet te missen is. Denk aan lokale nieuwswebsites, toeristische trekpleisters en meer. Hoe meer exposure, hoe groter het succes!


De kracht van één gemeenschap

Wanneer jij jouw evenement deelt op de Land van Cuijk app en website, voegen we allemaal een stukje toe aan de kleurrijke kaart van ons Land van Cuijk. We tonen de kracht van onze gemeenschap, de diversiteit van onze evenementen en de trots die we hebben in wat onze regio te bieden heeft. 


Download nu en deel jouw moment!

Dus waar wacht je nog op? Download nu gratis de Land van Cuijk agenda-app en plaats jouw evenement op de kaart. Samen maken we van elk moment een herinnering en laten we zien waar ons Land van Cuijk toe in staat is!


Lees meer blogs/columns | Terug naar Toerisme & Recreatie