Zondag 19 februari carnavalsoptocht en dinsdag 21 februari kinderoptocht in Mill Deel dit artikel ‹ Terug

Zondag 19 februari carnavalsoptocht en dinsdag 21 februari kinderoptocht in Mill

Geplaatst op: woensdag 8 februari 2023


februari de grote carnavalsoptocht. Deze trekt vanaf 14.11 uur vanuit de Leeuwerikstraat weer door het centrum van Mill. Dit jaar is ook de Kerkstraat en Julianastraat weer opgenomen in de route. Dit was enkele jaren niet het geval, omdat carnaval toen centraal gevierd werd in het Aldendrielpark en de optocht via de Hoogstraat ook door de Schoolstraat trok. Nu zal dus weer de oorspronkelijke route weer gebruikt worden.


Prijsuitreiking

De prijsuitreiking van deze optocht is voor deelnemers met gemotoriseerde wagens in Grandcafé zalen ’t Lagerhuis aan de Beerseweg. Voor individuele deelnemers en ongemotoriseerde groepen is dit in Café zaal de Directeur aan de Kerkstraat. Prins Bas en prinses Suus starten met het bekendmaken van de uitslag in de Directeur en aansluitend zal het prinsenpaar met gevolg dit in ’t Lagerhuis gaan doen.  


Kinderoptocht

De altijd gezellige en feestelijke kinderoptocht wordt op dinsdag 21 februari gehouden. Deze start om 13.11 uur in het Aldendrielpark. Na deze kinderoptocht is er een kindercarnavalsbal met prijsuitreiking in ’t Lagerhuis. Alle deelnemers aan deze kinderoptocht ontvangen na afloop een leuk presentje. Wat dit is blijft nog even een verrassing.


Inschrijven voor deelname aan de carnavalsoptocht en of kinderoptocht kan via de website www.germelaand.nl. Daar zijn alle inschrijfformulieren, regelement en overige belangrijke zaken te vinden voor deelname. SCM ’t Germelaand wenst iedereen veel succes en vooral veel plezier bij de voorbereidingen en het bedenken en maken van creaties voor deze optochten.