Millse pronkzittingen beloven weer veel humor, dans en show van eigen bodem Deel dit artikel ‹ Terug

Millse pronkzittingen beloven weer veel humor, dans en show van eigen bodem

Geplaatst op: woensdag 18 januari 2023


Vorig weekend is de kaartverkoop gestart van de pronkzittingen in Mill voor dit seizoen. Heeft u deze gemist maar wilt u toch genieten van dans, zang, show en humor van eigen bodem? Dan kunt u contact opnemen met Francy Coppens om nog resterende kaartjes te bestellen. 

Bel daarvoor met Francy op 06 20 82 88 08. 


Data

De pronkzittingen in Mill worden gehouden op:

  • Vrijdag 27 januari om 20.00 uur;
  • Zaterdag 28 januari om 20.00 uur;
  • Zondag 29 januari om 14.00 uur;
  • Deze pronkzittingen worden gehouden in de Theaterzaal van Myllesweerd.


Programma

In Mill kunnen bezoekers van de zittingen dit jaar een nieuwe tonprater verwelkomen. Gerard van den Buijs zal voor de eerste keer het Millse podium betreden. In welke rol of als welk typetje hij zich zal presenteren blijft nog even een verrassing. Verder zijn er optredens van de Ex-prinsessen, Dansmariekes Foekepot (Elfkes en Germerinnekes), Mien deBuut, Bravro’s, WAD, Germills, Ex-prinsen, Jut en Jul, Los Amigo’s en Duk Zat. Helaas heeft Heddekkes laten weten dit seizoen niet in de gelegenheid te zijn op te treden. Presentatie van de pronkzittingen is weer in de vertrouwde handen van Marinus Verweijen.


Kaartjes

Zin in een gezellige pronkzitting en genieten van de meest uiteenlopende acts door artiesten van eigen bodem maar nog geen toegangskaartje? Check dan bij Francy Coppens naar de beschikbare tickets. Deze kosten 12,50 euro. Bel met Francy op 06 20 82 88 08. 


Zie voor meer informatie en hetgeen er zoal te beleven is tijdens dit carnavalsseizoen in Mill ook www.germelaand.nl