Vrijdag 10 februari Regionale Pronkzitting in Mill – deelnemers welkom Deel dit artikel ‹ Terug

Vrijdag 10 februari Regionale Pronkzitting in Mill – deelnemers welkom

Geplaatst op: vrijdag 6 januari 2023


Stichting Carnaval Mill organiseert op vrijdag 10 februari weer de Regionale Pronkzitting. Een avond speciaal voor iedereen met een verstandelijke beperking uit het Land van Cuijk en omgeving. Het programma start om 19.00 uur in de theaterzaal van Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill en de toegang bedraagt 5,- euro.


Door de bekende redenen was er in 2021 en 2022 helaas geen Regionale Pronkzitting in Mill. Maar dit seizoen zal er weer een volledig carnavalsseizoen mogelijk zijn en kan dus ook de Regionale Pronkzitting weer doorgaan. Ondertussen zijn de eerste aanmeldingen al binnen om een optreden te verzorgen, maar er is nog ruimte voor deelnemers. Wil je graag alleen of samen met anderen een optreden doen? Laat dit dan tijdig weten. Dit kan door een mailtje te sturen naar de organiserende commissie via regiozitting@germelaand.nl. Doe dit wel snel, want zoals ook alle voorgaande keren geldt, vol is vol. Het programma duurt tot 22.30 uur.


Meer weten over de vele activiteiten en evenementen in het Millse carnavalsseizoen? Like dan de Facebookpagina en zie www.germelaand.nl