Kinderoptocht Mill Deel dit artikel ‹ Terug

Kinderoptocht Mill

Geplaatst op: vrijdag 15 februari 2019


Al jarenlang organiseert de Foekepot te Mill op dinsdag een optocht voor en door de jeugdige carnavalsvierders van Mill.
Elk jaar is deze weer prachtig om te zien en vaak zijn de omstanders blij verrast van zoveel creativiteit. Ook dit jaar hopen we weer op vele deelnemers, zodat er een lang lint van kinderen en wagens door de straten van Mill zullen trekken.
Maar er gaan dit jaar wel wat dingen veranderen. De route is totaal anders. De start is dit jaar in Aldendrielpark. Als je mee wilt doen, dan verwachten we je om 12.45 uur in het landschapspark om 13.15 uur, in het kleine café. En er is nog iets wat anders is dan andere jaren namelijk de inschrijving. Dit jaar is het alleen maar mogelijk om je online aan te melden voor de kinderoptocht. Dit gaat dan via de website: www.germelaand.nl
Wat niet veranderd is, is de datum namelijk dinsdag 5 maart a.s.

Alle kinderen uit Mill en de verre omgeving kunnen hieraan mee doen. Dus aarzel niet en doe mee.
Je kan je als individueel inschrijven, maar ook groepen kunnen zich inschrijven. Als je met 3 of meer kinderen bent, is het al een groep.
Er zijn verschillende prijzen te winnen. Voor de groepen zijn er 2 categorieën prijzen:
- Groepen met begeleiding, dit wil zeggen, dat er met het groepje kinderen volwassenen, ook verkleed, meelopen.
- Groepen zonder begeleiding.

Voor de individuelen kan degene met de meest originele creatie de Willie Wortel trofee winnen.
Voor iedere deelnemer is er na afloop een verrassing.
De Foekepot hoopt en verwacht net als de afgelopen jaren, dat de kinderen weer heel leuk en origineel voor de dag komen en ze vertrouwen erop dat het weer een prachtige optocht wordt waar we met zijn allen veel plezier aan gaan beleven.
Mocht nog niet alles duidelijk zijn, dan kan je altijd op onze website kijken, www.germelaand.nl of volg ons op Facebook.