Deel dit artikel ‹ Terug

Speurtocht naar 55e prinsenpaar SCM 't Germelaand begonnen

Geplaatst op: woensdag 19 september 2012


Traditioneel starten veel commissies binnen Stichting Carnaval Mill zo rond de Millse kermis met hun activiteiten. Ook de speurders Luifel, Luifel en de Robporter hebben hun materialen uit de mottenballen gehaald. Deze week hebben zij de eerste poll online gezet met 11 serieuze kandidaten voor de titel 55e prinsenpaar van ’t Gèrmelaand. Wie het echte jubileumpaar zal worden zal pas op zaterdagavond 10 november bekend zijn. Dan staat namelijk de jaarlijkse Blèravond op het programma met als finale de verschijning van dit 55e prinsenpaar.

Stemmen in de eerste prinsenpoll kunt u op: Emil en Judith Minten, Paul en Judith Toonen, Corné en Cockie Kremers, Marinus en Olga Verweijen, Joan en Sharon Brands, René en Patricia Goossens, Bart en Mayke Selten, André en Nola de Groot, Bram en Lotte Hendriks, Mat en Anita van Gemert en Grad en Anke van Ewijk.

Breng uw stem uit via www.germelaand.nl. Denkt u dat het 55e prinsenpaar hier niet bij staat en hebt u andere kandidaten? Mail dan uw suggesties naar speurders@germelaand.nl.