Deel dit artikel ‹ Terug

Traktatie voor deelnemers Millse carnavalsoptocht

Geplaatst op: donderdag 2 februari 2012


De kasteleins van Grandcafé het Centrum en Café zalen Royal in Mill gaan alle groepen die deelnemen aan de Millse carnavalsoptocht bezoeken. Ze komen niet met lege handen maar brengen een kratje bier, een flesje wijn en consumptiebonnen mee. Die consumptiebonnen zijn geldig op zaterdagavond 18 februari tijdens het groots gezamenlijk openingsbal in café Royal. De organisatie hiervan is in handen van Royal,’t Centrum en Stichting Carnaval Mill.

“We willen graag het deelnemen aan de optocht stimuleren,” vertelt Broer van Thiel van café Royal in Mill. “Daarom bedachten we enkele jaren geleden om alle Millse bouwers van wagens en Millse groepen die deelnemen aan de carnavalsoptocht een leuke attentie te brengen.” Binnenkort gaan Broer en Jack Rooijakkers van grandcafé het Centrum daarvoor op pad. Jack: “We nemen een kratje bier voor ze mee, een flesje wijn en wat consumptiebonnen voor het grote openingsbal wat we op zaterdagavond tijdens carnaval gezamenlijk in café Royal organiseren.”

Want dat gezamenlijke grootse openingsbal op zaterdagavond 18 februari organiseren de genoemde kasteleins dit jaar samen met Stichting Carnaval Mill voor de 3e keer. “Voorgaande 2 jaren was dit ook al een groot succes en dit jaar verwachten we nog meer feestneuzen,” zegt Jack. “Na de sleuteloverdracht barst het feest om 21.30 uur los in Royal en iedereen is daarbij van harte welkom.” De muziek is deze avond in handen van feest DJ Resound. Tijdens het grootse gezamenlijke openingsbal is er tevens een prijs te winnen door de leukst verklede groep die avond. “Het belooft een leuke avond te worden en toegang is natuurlijk gratis.”

Meer informatie over dit alles en de gegevens om u aan te melden voor de carnavalsoptocht in Mill is te vinden op www.germelaand.nl. Daar is ook het inschrijfformulier en reglement van deelname te downloaden. Deze zijn ook verkrijgbaar bij Buitengewoon Kado aan de Hoogstraat 10 in Mill.