Deel dit artikel ‹ Terug

Doe mee aan kinder- en grote carnavalsoptochten Mill

Geplaatst op: dinsdag 24 januari 2012


Al sinds jaar en dag kent ’t Gèrmelaand maarliefst 2 carnavalsoptochten. Op carnavalszondag trekt de grote optocht door de Millse straten en op carnavalsdinsdag is er een speciale kinderoptocht. De inschrijving voor deelname aan deze optochten is in volle gang.

Zondag 19 februari zal de grote optocht van SCM ’t Gèrmelaand vanaf 14.11 uur weer door de Millse straten trekken. Iedereen die hier aan deel wil nemen kan een inschrijfformulier en reglement bij Buitengewoon Kado aan de Hoogstraat in Mill ophalen of downloaden vanaf www.germelaand.nl. Inschrijven kan voor 5 verschillende categorieën. Er is een categorie groepen, wagens, individuele, buitendorpers en reclame of promotie. Er zijn in alle categorieën leuke prijzen te winnen, dus doe je best.

Ook bij de kinderoptocht op dinsdag 21 februari die om 13.11 uur bij de Concertzaal aan de Stationsstraat zal vertrekken zijn leuke prijzen te winnen. Je kunt alleen deelnemen of met meerdere als groep. Vanaf 3 personen ben je een groep en daarvoor zijn 2 verschillende prijzen beschikbaar. Prijzen voor een groep met begeleiding (verklede volwassenen) of een groep zonder begeleiding. Tevens is er nog de Willy Wortel-prijs. Dat is een prijs voor de origineelste creatie die door kinderen zelf gemaakt is. Onlangs zijn formulieren en deelnamenummers op de scholen uitgedeeld en deze zijn ook bij Buitengewoon Kado aan de Hoogstraat in Mill op te halen. Alleen groepen dienen zich tevoren aan te melden. Hoe dit in zijn werk gaat en waar het inschrijfformulier in te leveren staat op het genoemde formulier.

Meer weten? Bel dan voor de grote optocht naar tel. 06-19933149 of mail naar carnavalsoptocht@germelaand.nl. Over de kinderoptocht is via tel. 06-34299973 meer informatie te krijgen, of door te mailen naar kinderoptocht@germelaand.nl.