Deel dit artikel ‹ Terug

Pronkzittingen SCM 't Germeland (nog) niet uitverkocht

Geplaatst op: dinsdag 3 januari 2012


Voor de première pronkzitting op vrijdag 20 januari in Mill zijn nog wel wat kaartjes beschikbaar. Maar sinds de kaartverkoop op dinsdag 27 december zijn de tweede (zaterdag 21 januari) en derde avond (zaterdag 28 januari) ongeveer uitverkocht. Wilt u nog naar deze laatste zittingen in de Concertzaal? Informeer dan bij Paul en Annie Sweens naar de resterende kaartjes. Dat kan via tel. 0485-452478.


Tijdens de pronkzittingen hoort en ziet u optredens van Jut en Jul, Frenkske, Duk Zat, Andere Rieu, Harm Daverveld als Erik Hulzebosch, Bent zonder Vent, Heddekkes, Dansmariekes Foekepot, GerMills, Mayke Selten als Millse barkiek, Klien Grut, Duo Goudblond, Bravro’s, Ex-Prinsessen, Dominique de Bruijn (solodans) en de winnaars van het Blerlied de Professors. Dit alles gepresenteerd door Paul Toonen en de opening van deze pronkzittingen staat als uniek, swingend, muzikaal en zeer verrassend in het draaiboek.


Zin in een avondje onvervalste humor en show van uitsluitend Millse bodem? Informeer dan bij Paul en Annie Sweens Dr Moonsstraat 4 in Mill naar de nog beschikbare kaartjes voor deze zittingen. Telefonisch kan dat op tel. 0485-452478. www.germelaand.nl