Deel dit artikel ‹ Terug

Kaartverkoop pronkzittingen Mill

Geplaatst op: maandag 5 december 2011


Dinsdag 27 december 19.00 uur café zaal ’t Lagerhuis

De pronkzittingen van SCM ’t Germelaand worden dit seizoen gehouden op vrijdag 20, zaterdag 21 en zaterdag 28 januari. Dit telkens vanaf 20.00 uur en dat voor het laatst in de Concertzaal aan de Stationsstraat in Mill. De kaartverkoop start dinsdag 27 december om 19.00 uur in Grandcafe ’t Lagerhuis aan de Beerseweg in Mill. De deuren gaan om 18.00 uur open en kaartjes kosten 11 euro per stuk. Per persoon zijn 4 kaartjes verkrijgbaar in de voorverkoop. Voor de 11-plussers zitting van vrijdagavond 27 januari is geen voorverkoop.

Het worden opnieuw speciale, spectaculaire en zeer gezellige pronkzittingen. Dat laat de organiserende commissie weten. De opening is nog spectaculairder en swingender dan vorig jaar, maar wat er staat te gebeuren wil men niet vertellen. Speciaal aan deze zittingen is dat ze voor het laatst gehouden worden in de Concertzaal maar ook zijn er weer wat nieuwe artiesten op het podium te zien. De zittingen zijn net als ieder jaar onmisbaar voor iedereen die houdt van een avondje gezelligheid, show, dans, zang en humor gebracht door uitsluitend artiesten van eigen Millse bodem.

Wilt u naar deze pronkzittingen? Kom dan dinsdag 27 december naar de kaartverkoop. De deuren van ’t Lagerhuis gaan om 18.00 uur open maar de kaartverkoop start pas om 19.00 uur. De eerste die aanwezig zijn hebben ook de eerste keuze bij het kiezen van de beschikbare kaartjes. Per persoon zijn 4 kaartjes a 11 euro verkrijgbaar. www.germelaand.nl