Deel dit artikel ‹ Terug

Lachen aan tafel met SCM 't Germelaand

Geplaatst op: maandag 14 november 2011


Donderdag 2 februari 2012 19.11 uur

Onder de naam “Lachen aan tafel” organiseert Stichting Carnaval Mill donderdagavond 2 februari een nieuw evenement. Terwijl u geniet van een 4-gangendiner is er top entertainment om helemaal in de sfeer voor carnaval te komen. Tevens spekt u hiermee de jubileumkas van SCM ’t Germelaand. “Lachen aan tafel” wordt gehouden in restaurant Des Werelds aan de Hoogveldseweg in Mill. Reserveer voor 37,50 euro per persoon exclusief drank.

Tijdens “Lachen aan tafel” kunt u genieten van o.a. diverse muzikale en verrassende optredens van cabaretgroep DeVeltOp. Dat wil zeggen dat u op en Top muzikaal, komisch en kolderiek entertainment voorgeschoteld krijgt. Zij brengen een Nederlandstalig programma van cabaretachtige sketches afgewisseld met liedjes op bekende melodieën. Tussen al deze optredens door geniet u van een heerlijk 4-gangendiner.

Reserveer nu meteen voor “Lachen aan tafel” via Jeroen vd Heuvel op 06-20057384 of Corné Kremers via tel. 06-10838612. Per mail kan dat op info@germelaand.nl. Kosten bedragen 37,50 euro per persoon exclusief drank. www.germelaand.nl