Deel dit artikel ‹ Terug

Vooral tonpraters gezocht voor Millse pronkzittingen

Geplaatst op: woensdag 2 november 2011


Al heel wat aanmeldingen heeft de organisatie van de pronkzittingen in Mill gekregen. Dans, zang, sketches en acts met zeer verrassende elementen zullen er 20, 21 en 28 januari te zien zijn. Maar het programma heeft nog behoefte aan minimaal 1 extra tonprater en 2 zou ook geen probleem zijn. Hebt u wel belangstelling maar geen buut? Ook dat kan door de organisatie opgelost worden. Ze helpen namelijk graag bij het schrijven van de buut.

Vrijdagavond 20, zaterdagavond 21 en zaterdagavond 28 januari worden de pronkzittingen van t Germelaand gehouden. Vrijdagavond 27 januari staat de 11-plusserszitting voor senioren op de kalender. Dit alles voor het laatst in de Concertzaal aan de Stationsstraat in Mill. De activiteiten in het volgende carnavalsseizoen zal namelijk plaats gaan vinden in Sociaal Cultureel Centrum Myllesweerd. Daarom zijn de komende pronkzittingen ook zeer speciale zittingen en dat is een mooi moment om een debuut te maken.

Zin om deel te nemen? Neem dan contact op met José van Oijen. Dat kan via tel. 45 53 54 of stuur een mailtje naar pronkzitting@germelaand.nl. www.germelaand.nl