Watersportvereniging Boxmeer

Watersportvereniging Boxmeer

Beugen

WSV Boxmeer is in 1979 opgericht. Drie heren namen letterlijk de schop ter hand en samen met de nodige vrijwilligers heeft dit er toe geleid dat iedereen kan genieten van deze unieke haven met zijn moderne voorzieningen. Je vindt hier ruime boxen, frisse douches, een gezellig clubschip en er is tevens een helling aanwezig. Hierdoor is de jachthaven Boxmeer de ideale uitvalsbasis voor uitstapjes en als overnachtingsplek voor vele passanten. Ideaal gelegen op een rustige plek tussen veel groen in het prachtige Maasheggen gebied.

Er wordt veel georganiseerd om passanten en eigen leden te enthousiasmeren naar WSV Boxmeer te komen. Denk hierbij aan zeilwedstrijden, voorlichtingsavonden, wandelingen, fietstochten en diverse festiviteiten. Ook de Sociocruise is een jaarlijks terugkerend gebeuren.
Dan is er nog het jeugdzeilen dat gebeurt onder leiding van zeer ervaren en enthousiaste instructeurs. Er kan hier ook een CWO diploma behaald worden.

Onze jachthaven biedt ruimte aan ruim 100 schepen welke zijn afgemeerd aan drijvende steigers. Voor passanten is een speciale steiger vrijgehouden waar kan worden afgemeerd. De boxen en steigers zijn voorzien van elektrische aansluitingen, water en verlichting. Ook zijn er bagagewagentjes beschikbaar.

Centraal in de haven ligt het clubschip "De Zuideinde" met alle noodzakelijke voorzieningen: toiletten, douches, wasmachine/droger en strijkfaciliteiten. Middelpunt vormt de gezellige kantine. De sanitaire voorzieningen zijn gedurende het hele watersportseizoen geopend en de kantine grote delen van de dag en avond. Consumpties zijn vriendelijk geprijsd en worden nog vriendelijker geserveerd door onze havenmeester.

Tijdens de openingstijden is 's ochtends om 10.00 uur het 2e kopje koffie gratis.
Voor onze passanten zijn tevens leenfietsen beschikbaar.

WSV Boxmeer neemt deel aan de gastvrijheidsregelingen van de Federatie Midden Maas en het Watersportverbond. Leden van de federatie krijgen de 2e nacht gratis.

Watersportvereniging Boxmeer
Watersportvereniging Boxmeer
Beugense Maasstraat 7
5835CD Beugen