VANGAAL bv

VANGAAL design

Velp

VANGAAL design is een echt Brabants bedrijf en dat merk je aan onze gemoedelijke manier van samenwerken. We zijn levensgenieters pur sang. Maar tegelijkertijd zijn we ook professioneel en werken we keihard. We zijn eerlijk, transparant en realistisch en komen onze afspraken altijd na. Dat combineren we met kennis en vakmanschap. Dankzij die manier van werken hebben we sinds 1994 een prachtige klantenkring opgebouwd. Niet alleen in Brabant, maar ook ver daarbuiten, zelfs in het buitenland. We werken met die klanten samen aan allerlei grote en kleinere projecten, altijd met dezelfde passie, beleving en gevoel.

Het creëren van sfeer
Hoe raak je bij jouw klanten precies de juiste snaar? Daar is geen trucje voor, dat is overal anders. Door goed te kijken en te luisteren gaan wij met jou op zoek naar de perfecte combinatie van kleur, beeld, licht, vorm, textuur en materiaal voor jouw specifieke situatie. Want wij zijn sfeermakers.

Herkenbaarheid creëren
Als je je merkidentiteit goed voor elkaar hebt, ontstaat er een feest der herkenning. Dat geldt voor een gebouw, maar bijvoorbeeld ook voor een voertuig of een online uiting. Met sfeer en beeld voor herkenbaarheid zorgen, dát is de kunst. Daar gaan we samen met jou voor zorgen.

Het wijzen van de weg
We zijn een projectbureau en nemen je mee in het hele traject van idee tot en met eindresultaat. Doordat we bij de zeldzame bedrijven horen die zowel creatief als technisch zijn, kunnen we met heel veel dingen helpen. We weten wat mooi is én wat technisch haalbaar is. We wijzen trouwens niet alleen figuurlijk de weg, maar ook letterlijk, met onze bewegwijzering.

VANGAAL bv
VANGAAL design
Garnizoenstraat 5
5363 VX Velp