't Wapen van Beers

't Wapen van Beers

Beers

’t Wapen van Beers is een bedrijf met een lange historie en een jong hart. Het staat al meer dan tweehonderd jaar midden in Beers. Op de plek waar van oudsher een kroeg hoort te staan: tegenover de kerk.
 
Al heeft het bedrijf een lange historie, het is jong van geest! Het wordt gerund door ons bevlogen team van twintigers en dertigers. Wij vinden kwaliteit en innovatie belangrijk. Maar we willen vooral ook gastvrij, laagdrempelig en betrouwbaar zijn. En we proberen de verwachtingen van onze gasten steeds weer te overtreffen.

Café, zaal, cafetaria en catering
Het bedrijf bestaat uit een (eet)café, een zaal met veranda en tuin, een cafetaria en een cateringbedrijf. Op aangename dagen komt daar nog een belangrijk onderdeel bij: het terras.

Fietsers, wandelaars, motorrijders strijken graag bij ons neer voor een cappuccino, een ijskoud glas bier of hapje eten. Net zoals Beersenaren, voor wie ’t Wapen een gastvrije ontmoetingsplaats is. Het team van ’t Wapen van Beers verwelkomt iedereen als een vriend. 
 
Cafetaria
Geen zin om te koken? Of gewoon lekkere trek? Welkom in onze cafetaria! U vindt hier een uitgebreid assortiment. Van een eenvoudig maar overheerlijk frietje met mayonaise en een kroket, tot uitgebreide schotels met bijvoorbeeld spareribs, saté van de haas of een boerenschnitzel. Natuurlijk hoort daar een verse groentegarnituur bij.
 
Café
Als u de deur van ons café openzwaait, voelt dat als thuiskomen. Er is altijd iemand die u hartelijk welkom heet. Hier bent u onder vrienden en hoeft er even helemaal niets. ’t Wapen van Beers is een gewilde ontmoetingsplek voor jong en oud. Voor een goed gesprek of een gezellig praatje. Een potje darts of biljart. Of om gewoon stilzwijgend van een biertje te genieten. Onze vriendelijke en goed opgeleide mensen zorgen dat u zich thuis voelt.
 
Heineken Star Serve
In ons café wordt niet zomaar een biertje getapt. Wij zijn onderscheiden met de Heineken Star Serve. Dat betekent dat onze tappers precies weten hoe ze een perfect biertje moeten tappen en serveren. Heineken voert daarvoor regelmatig controles uit met Mystery Guests om de kwaliteit hoog te houden.
 
Speciale bieren
Zin in een speciaal biertje? Dat hebben we natuurlijk ook! We hebben een ruim assortiment aan biersoorten. Kijk op onze website voor een kijkje op onze bierkaart.

't Wapen van Beers
't Wapen van Beers
Grotestraat 2
5437AS Beers