't Vertrek

't Vertrek

Boxmeer

’t Vertrek je blijft er terugkomen

’t Vertrek is een gezellig café, hotel en eetgelegenheid, gevestigd in een karakteristiek pand tegenover het station van Boxmeer. De sfeer is er gemoedelijk en de vriendelijke bediening doet er alles aan om uw tijd daar zo aangenaam mogelijk te maken. U kunt er uitstekend terecht voor een kop koffie, lunch, borrel, biertje of maaltijd. De kamers in het hotel zijn ruim en sfeervol ingericht zodat u zich direct thuis voelt.

’t Vertrek is een prima startpunt voor een fiets- of wandeltocht door het boeiende Land van Cuijk. Behalve dat u bij wijze van spreken vanuit ’t Vertrek direct op de trein kunt stappen of andersom, is er ook voldoende plaats om uw auto te parkeren. De centrale ligging en de goede bereikbaarheid maken van ’t Vertrek de unieke locatie voor een korte pauze evenals voor een langer verblijf om te recreëren of zaken te doen.

De smaakvol ingerichte zalen van ’t Vertrek zijn prima geschikt voor het houden van een vergadering, het vieren van een bruiloft of ander feest. ’t Vertrekt leent zich uitstekend voor groepsactiviteiten, de mogelijkheden hiervoor zijn talrijk informeert u maar eens…….

René en Ingrid

't Vertrek
't Vertrek
Stationsweg 12
5831CR Boxmeer