Schouwburg Cuijk

Schouwburg Cuijk

Cuijk

Schouwburg voor iedereen
Schouwburg Cuijk is een modern en prachtig ingericht theater in hartje Cuijk. Het gebouw is een lust voor het oog waarbij historische elementen, moderne architectuur en kleurrijke styling hand in hand gaan.
Een gezellige, sfeervolle plek waar je even heerlijk kunt ontsnappen aan de waan van de dag. De medewerkers willen graag dat iedereen zich thuis voelt en doen er alles aan om je een fijne tijd te bezorgen.

Maak het mee!
Kom kijken naar je favoriete artiesten in een van de theaterzalen, geniet van een arthouse film in het Filmtheater of maak kennis met schrijvers, singer-songwriters, acteurs en muzikanten uit de regio.
Schouwburg Cuijk is er niet alleen voor professionele voorstellingen, ook amateurgezelschappen en aanstormende talenten zijn welkom op het podium. Daarnaast zijn er regelmatig allerlei andere activiteiten en leuke feesten.

Jouw evenement
Ook jouw evenement in Schouwburg Cuijk? Kies het mooiste decor voor je feest, vergadering, beurs, congres, workshop of conferentie. De zalen, foyers en cafés, alle ruimtes ademen hun eigen sfeer en zijn toch verbonden.
In Schouwburg Cuijk staan service, gastvrijheid en een vriendelijke, persoonlijke benadering voorop. Jouw feest of diner wordt dan ook tot in de puntjes verzorgd. Een professioneel team denkt graag met je mee over jouw wensen.
Interesse? Bel horecamanager Maurice Vloed (0485-314344, keuze 2) of stuur een mail naar horeca@schouwburgcuijk.nl.

Rijke historie
Al sinds de 19e eeuw is Schouwburg Cuijk dé plek in Cuijk voor een rijk cultureel leven, verhalen en gezellig samenzijn. Zoals het voormalige fraterhuis, waar de sporen van de voormalige bewoners nog altijd zichtbaar zijn.
Het waren deze fraters die de basis legden voor een gemeenschapshuis met onderwijs, jeugdwerk en cultuur als belangrijke pijlers. Begin vorige eeuw werden er de eerste toneeluitvoeringen gegeven.
De fraters verhuisden in 1957 naar een nieuw huis in het dorp. Wat bleef is de schouwburg van nu, het culturele hart van het Land van Cuijk.

Schouwburg Cuijk
Schouwburg Cuijk
Grotestraat 62
5431 DL Cuijk