Rutten Elektroshop

Rutten Elektroshop

Cuijk

Rutten Elektroshop is een begrip in Cuijk en omstreken. Niet verwonderlijk wanneer de oprichting teruggaat naar 1955 toen ze zijn gestart met een elektrotechnisch installatieburo met daarbij een winkel in verlichting en bruin- en witgoed. In 1977 werd de omschakeling gemaakt naar de winkel met daarbij elektrotechnische materialen en telefonie. Dit resulteerde in de winkel met het grootste assortiment, van de verre omgeving. 

Elektroshop
Rutten heeft een prettige frisse uitstraling met een ruime opstelling die  ervoor dat de klant makkelijk kan vinden wat hij of zij zoekt. Maar wat misschien nog het meest opvalt is het zeer ruime assortiment wat in de winkel te vinden is. Niet alleen elektronica componenten, computeraccessoires, snoeren, gereedschappen, satellietschotels, bouwkits, licht- en geluidseffecten, maar ook elektrotechnische materialen, zoals buis, kabel, groepenkasten en schakelmateriaal.

Ook voor het aanschaffen van jouw nieuwe telefoon kun je hier uitstekend terecht. In overleg zoeken we het meest geschikte toestel. Tevens komt er jaarlijks een uitgebreide catalogus uit, die je gratis kunt afhalen en waarvan de meeste artikelen op voorraad zijn. Voor scholen, bedrijven, horeca gelegenheden en instellingen worden regelmatig geluid- en lichtinstallaties op klantspecificatie samengesteld en in onze werkplaats gebouwd en getest.

Webwinkel
Ook al bestaan ze sinds 1955 Rutten Elektroshop gaat met de tijd mee en dus kun je ook in de handige webshop terecht om online te shoppen. Willen zien, voelen of horen hoe iets werkt? Je bent welkom in de Molenstraat in Cuijk. 

 

Rutten Elektroshop
Rutten Elektroshop
Molenstraat 46
5431 BX Cuijk